E A S Y S T O N E

Keramikk benkeplate

Ripesikker, tåler høy varme og flekkbestandig. Premium kvalitet – lagervare i Lier.

Fra ren hvit med kontrast årer til den dypeste sorte, eller delikat beige benkeplate – vi har utvalgt de vakreste og mest populære keramikk benkeplate design farger til kjøkken. Våre keramiske benkeplater er lagervarer i Lier og benkeplate har således kort leveringstid. Keramikk består av sand, feltspat og leire med forskjellige fargepigmenter. Denne blandede mineralmassen helles i en stor form, går inn i en ovn og varmes opp til 1200°. Denne prosessen gir keramikk benkeplate sine fantastiske egenskaper, som har betydelig ripebestandighet og varmebestandighet (maks 300°C). Fargen og mønsteret på keramikken påføres som et direkte og fargebestandig trykk. Det vil si at keramikk benkeplate ikke er gjennomfarget.

En keramisk benkeplate tåler varme og er enkel å rengjøre og vedlikeholde, hva annet kan man ønske seg av en benkeplate. Kjøkken benkeplaten er av høy kvalitet og fås med forskjellige mønstre i forskjellige farger. Det er derfor virkelig noe for enhver smak. En keramisk benkeplate er miljøvennlig da den er laget av resirkulerbare materialer, slik at du kan kjøpe og bruke benkeplaten med god samvittighet.

For å fullføre design aspektet med den nye keramiske benkeplaten er oppvaskkummen med på å sette prikken over i-en. Vi anbefaler planlimt stålvask til keramikk benkeplater. Det kan også velges underlimt vask til keramikk benkeplate. Velg blant ulike farger eller finisher i kjøkkenvask for en god match.

Hva er keramikk benkeplate

Keramiske plater er porselen plater. Det er utviklet ved å bruke den høyeste kvaliteten på keramiske materialer i blandet sammen og komprimert med en kraft på 4000 kg / m2. Platene har gjennomgått produksjon med temperaturer over 1200 ° C. Den svært innovative produksjonsprosessen skaper keramikk plater som tåler høy varme og overflate som ikke riper. Platene er ikke gjennomfarget.

Takket være porefri sammensetning er keramikk helt ugjennomtrengelig og svært flekkbestandig. De mange fordelene inkluderer også sterk motstand mot riper, varme og slitasje. Som et veldig hardt materiale er keramikk egnet for benkeplater til kjøkken og bad, gulv og veggbekledning. Fargen og teksturen forblir uendret selv når keramikk brukes utendørs, siden den tåler effekten av UV – stråler uten at overflate utseendet blir endret på noen måte.

Hva er keramikk benkeplate

Ting å tenke på før du velger keramikk benkeplate

Ting å tenke på før du velger keramikk benkeplate

Keramikk benkeplate har mange gode egenskaper, men krever omtanke før installasjon. Det er viktig at keramikk benkeplate har god og jevn understøtte. Store luftrom eller overheng er ikke anbefalt. Send oss gjerne din kjøkken layout for å motta tips etter vår erfaring med keramikk benkeplate for gode løsninger.

Hvorfor velge keramikk benkeplate

Materialer som keramikk og kvarts blir stadig mer sett på kjøkken og bad. Vi diskuterer fordelene med bruk av keramisk benkeplate.

Når du leter etter en ny kjøkkenbenk eller benkeplate på badet, må den være slitesterk og stilig. Overflaten som er valgt for kjøkken og bad må være vanntett, men også slitesterk nok til å tåle daglig slitasje, fra søl og mindre riper.

Fordelene ved å velge keramisk benkeplate til kjøkken og bad inkluderer:

Helt ugjennomtrengelig – Keramikk er ekstremt slitesterk og holdbar nok til å tåle de mest kraftige daglige slitasje som følger med moderne livsstil. Motstandsdyktig mot mugg, og dermed mot mugg og bakterier, tilbyr porselen en hygienisk løsning for fuktige omgivelser som kjøkken og bad. Vann vil ikke forårsake skade på materialet og kan lett tørkes av.

Stor motstand – Ripe- og flekkbestandig porselen (keramikk av høy kvalitet) er ideell for kjøkken og bad. Mat kan tilberedes direkte på overflaten om nødvendig (selv om et matchende skjærebrett er et anbefalt tilbehør), og søl – selv fra kjemikalier som blekemiddel – kan rett og slett tørkes bort uten skade.

Enkel å ta vare på – vedlikeholdsfri materialet hvor det bare er å tørke av med en fuktig klut og noe mildt vaskemiddel. I motsetning til naturlige materialer som marmor, trenger ikke porselen tette igjen overflate, noe som gjør dette til et lite vedlikeholdsmessig og kostnadseffektivt alternativ. 

En allsidig løsning – benkeplater i keramikk og kompositt er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og et utvalg av overflater, med noe som passer for enhver situasjon. Velg mellom de nyeste trendene, design i marmoreffekt eller en farge og finish som står i kontrast til ditt valg av møbler – alternativene er uendelige med kompositt og porselen.

Ikke bare for benkeplater – porselen er tilgjengelig i en tykkelse på 9 mm i format 2440x1220mm, og er ideell for sprutrygg, innendørs og utendørs veggbekledning og kan også brukes til gulv. Takket være den lave vannabsorpsjonen på mindre enn 0,2%, er porselen motstandsdyktig mot frost og is, og siden den er UV-bestandig, vil overflatens farge ikke falme over tid selv når den er i kontakt med direkte sollys. Se vår kolleksjon av Storflis utstilt i Lier.

Keramikk er designet for å leve, laget for livet. Hele kolleksjonen vår på 12mm er egnet for benkeplater til kjøkken og bad. 

 

Hvorfor velge keramikk benkeplate

DØGNÅPEN SHOWROOM 24/7

Det er ingen grunn til å bestille benkeplate uten å ha sett den ønskede stein fargen i et større format! Besøk oss gjerne i Lier når det måtte passe deg, vårt showroom er åpent 24/7 (ubemannet).

Se våre kontortider om du ønsker å snakke med en selger under ditt besøk.

I Lier har vi utstilt alle våre lagerførte komposittfarger, granitt, Silestone og Dekton. Du vil kunne finne ulike tilpasninger utstilt slik som underlimt vask, planlimt vask, planlimt platetopp, dekkside 90 og 45 grader, sprutekant / oppkant, veggplate, hull til el-søyle med mer. Alle vareprøver er godt merket og du vil kunne finne en komplett prisliste inne hos oss.

Kampanje

OPPTIL 50%

avslag på stein benkeplate

Kjøp nå, betal senere

Betalingsutsettelse med SVEA

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • Max. file size: 20 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nyheter

Vi deler produkt nyheter, inspirasjonsbilder, tips og triks rundt stein benkeplater og andre spennende produkter. Følg oss gjerne i sosiale medier.

Nybegynnerguide til keramikk benkeplater
leaf keramikk benkeplate

Nybegynnerguide til keramikk benkeplater

Vurderer du å kjøpe en benkeplate i keramikk neste gang du skal pusse opp kjøkkenet? Det er du overhodet ikke alene om, og sannsynligvis lurer du på veldig mange av de samme tingene som mange andre. Derfor har vi satt...

View more
Keramikk benkeplate
leaf Material Info

Keramikk benkeplate

Keramikk benkeplate er eksklusivt og trendy. Med keramisk kjøkkenbenk har du en overflate som tåler høy varme og vedlikeholdsfri arbeidsbenk. Hva er keramikk benkeplate? Keramikk er det samme som porselen. Stein, sand og leire males til pulver og stekes ved...

View more

Video av Keramikk Benkeplate

FAQ

Bla gjennom en liste med ofte stilte spørsmål om Keramikk benkeplate. Om du er en privat kunde, interiørarkitekt eller har spørsmål til ditt prosjekt vil du finne nyttig informasjon. Har du spørsmål som ikke er besvart på vår FAQ-side må du gjerne ta kontakt med oss.

Keramikk er det samme som porselen. Stein, sand og leire males til pulver og stekes ved høy varme. Til slutt legges det print på toppen som er overflate designet for keramikk platen.  Fordelen med keramikk benkeplate er at den har gått igjennom varmebehandling og som resultat tåler benkeplaten varme opptil 300 varmegrader.

Vi anbefaler 12mm eller 20mm tykkelse for keramikk. For 12mm tykkelse kan du se våre lagerførte keramikk farge utvalg. For 20mm tykkelse kan vi levere Dekton keramikk benkeplate. Det er navnet på en serie som består av keramiske plater produsert i Spania av Cosentino.

Vi anbefaler keramikk benkeplate til kjøkken som har solid understell med skrogramme som har topp-dekke av 12mm hardt materiale. Hvis deres skapstammer ikke har det kan dette ettermonteres ved å montere en MDF plate på topp. Dette for å unngå luftrom under benkeplaten.

Begge materialene er stein og godt egnet som kjøkkenbenk. Kompositt Benkeplate er også kjent som kvartskompositt eller kvarts stein. Det er ulike navn, men betyr det samme. 

Likheter – Begge materialer er laget på fabrikk av steinpulver. Overflaten på keramikk benkeplate og kompositt benkeplate er poretett slik at man ikke får flekker og overflaten tåler fukt og søl. Dette er benkeplate som er vedlikeholdsfri og ikke skal behandles.

Ulikheter – Keramikk benkeplate finnes i 12mm og 20mm tykkelse. Kompositt plate er tilgjengelig i tykkelse 12mm, 20mm og 30mm. Keramikk tåler varme opptil ca 300 grader mens Kompositt Benkeplate tåler varme opptil ca 180 grader. Keramikk er ikke gjennomfarget, men har et designprint på topp, mens kompositt benkeplate er gjennomfarget. Matt keramikk benkeplate er nesten ripefri, mens polert keramikk kan få tynne riper i overflaten, kompositt benkeplate er ripebestandig da det er laget av et hardt materiale. 

Keramikk benkeplate reagerer ikke mot syresøl eller sterke husholdniningsrens og kan installeres utendørs. Kompositt benkeplate har også en porefri overflate som trekker til seg lite søl, men kan reagere mot syre om det blir liggende. Kompositt benkeplate egner seg ikke utendørs i direkte UV-lys.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7