E A S Y S T O N E

Kjøkken Benkeplate

Kjøkken benkeplate er det elementet som binder sammen design valgene og skaper en helhetlig harmoni. Benkeplate i stein bidrar til å optimalisere funksjonalitet på kjøkkenet da det har større design muligheter, det har lang levetid og er vedlikeholdsfritt. Hos oss fremmer vi stein- og materialtyper som egner seg som steinplate på kjøkkenet.

 

Easystone tilbyr kjøkken benkeplater i stein av følgende materialer:

Kvartskompositt er også kjent som kvarts benkeplate eller kompositt benkeplate. Laget av knust og pulverisert kvartsstein og støpt.  Designet er gjennomgående i benkeplaten og undersiden vil ha likt design. Tåler varme opptil 180℃ og har en porefri overflate og tåler søl. Anbefalt tykkelse 20mm og er det ideelle valget for det aktive familie kjøkkenet.

Silestone er navnet på en produktserie. Serien består av omlag 50+ farger. Alle fargene er av typen kvartskompositt. Laget av knust og pulverisert kvartsstein og støpt. Tåler varme opptil 180℃ og har en porefri overflate og tåler søl. Anbefalt tykkelse 20mm og er det ideelle valget for det aktive familie kjøkkenet.

Granitt er det den eldste materialtypen innenfor stein benkeplate. Mørk granitt har mer densitet grunnet kompakt sammensetningen og resulterer i solid benkeplate med mindre porer. Jo lysere granitt benkeplate er, desto mer porøs og “mykere” vil steinplaten være. Anbefalt tykkelse er 30mm og tåler varme opptil 260℃.

Keramikk er en sammensetning av ulike mineraler og leire som utsettes for høy varme, det er veldig likt porselen og kan minne om store porselensflis. En keramikk benkeplate har kun et design print på toppen og har ikke likt design på kantene eller undersiden. Materialtypen ligner glassplate i attributter og toleranse. Overflaten er porefri og tåler varme opptil 300℃ – anbefalt tykkelse er 12mm og 20mm.

Dekton er navnet på en produktserie. Serien består av omlag 60+ farger. Alle fargene er av typen keramikk. En Dekton farge er kun tilgjengelig i èn type overflate struktur. Materialtypen ligner glassplate i attributter og toleranse. Overflaten er porefri og tåler varme opptil 300℃ – anbefalt tykkelse er 20mm.

Marmor er et delikat og klassisk valg til benkeplate for den bevisste. Det er naturlig steinplate utvunnet fra fjell og er anbefalt i 30mm tykkelse. Materialtypen er porøs og kan lettere få flekker da den reagerer på syresøl.

 

Se fargeutvalg kategorisert i henhold til materialtype:

Hvorfor kjøpe benkeplate hos Easystone til kjøkken

Vi forstår hva kundene våre trenger. For å leve opp til disse behovene sørger vi for å dekke dem med kunnskapsrikt team og enestående produktkvalitet.

1.  Høyt Servicenivå med Kjøpsassistanse

Vi tror på at alle kjøkken prosjekt er individuelle og ulike. Våre selgere kartlegger behovene, kravene og restriksjonene for å gi optimale forslag som passer til forventning og behov. Salgsmedarbeiderne våre er mer enn glade for å kunne hjelpe deg med fargevalg, materiale og designvalg.

2.  Lokalprodusert i Lier

Easystone er en kjøkken benkeplate produsent, vi er lokale og produksjonsfabrikk i Lier utenfor Drammen. Med stort varelager og egen tilvirkning kan vi enklere forplikte oss til rask levering.

3.  Døgnåpent Showroom i Lier

Showroom er bemannet hverdager i kontortid for kjøpshjelp, men utenom åpningstider holdes det åpent24/7 (ubemannet). Slik kan våre kunder besøke oss når de selv ønsker og sammenligne fargeprøver i storformat i fred og ro.

4.  Spesialtilpasset Benkeplater til Kjøkken

Benkeplater til kjøkken spesialtilpasses i henhold til skjevheter, med dybdemål og skjøt plassering der nødvendig på millimeteren.

5.  Større Utvalg av Farger og Rask Levering

Easystone tilbyr et omfattende utvalg fargenyanser som enkelt tilpasser seg alle kjøkken design. Om en er på jakt etter benkeplate til hvitt kjøkken eller har andre design ønsker vil du finne stein farge prøver hos oss.

Hvorfor kjøpe benkeplate hos Easystone til kjøkken

Hvilke design valg finnes for kjøkken benkeplate stein?

Hvilke design valg finnes for kjøkken benkeplate stein?

Det finnes ikke flere design muligheter i noen annen materialtype annet enn for stein.

Pris for tilpasninger i kjøkken benkeplate varierer alt ettersom type tilpasning. Vi ramser opp noen ulike tilpasninger:

Polert fremkant er synlig side der tykkelsen på benkeplaten er synlig. Denne må alltid behandles ved at den poleres, finish type er som standard rett skåret med fasett på topp.

Hulltype for vask: I stein benkeplate kan du velge mellom planlimt, underlimt eller overlimt.

Hulltype for platetopp kan være overlimt eller planlimt i steinplaten.

Benkeplaten kan ha overheng for utvidet sitteplass, det vanligste er 200-300mm overheng.

Det er mulig å ha fossefall i stein benkeplate slik at kjøkken steinplate går ned til gulv, enten som standard 90 grader overgang, eller med en skjøtfri overgang i 45 grader.

Det er også mulig å frese spor for avrenner linjer til underlimt vask eller frese spor på undersiden av benkeplaten for LED lysstripe.

 

Kun fantasien setter en grense for design muligheter stein gir kjøkkenet.

DØGNÅPEN SHOWROOM 24/7

Det er ingen grunn til å bestille benkeplate uten å ha sett den ønskede stein fargen i et større format! Besøk oss gjerne i Lier når det måtte passe deg, vårt showroom er åpent 24/7 (ubemannet).

Se våre kontortider om du ønsker å snakke med en selger under ditt besøk.

I Lier har vi utstilt alle våre lagerførte komposittfarger, granitt, Silestone og Dekton. Du vil kunne finne ulike tilpasninger utstilt slik som underlimt vask, planlimt vask, planlimt platetopp, dekkside 90 og 45 grader, sprutekant / oppkant, veggplate, hull til el-søyle med mer. Alle vareprøver er godt merket og du vil kunne finne en komplett prisliste inne hos oss.

Kampanje

OPPTIL 50%

avslag på stein benkeplate

Kjøp nå, betal senere

Betalingsutsettelse med SVEA

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • Max. file size: 20 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nyheter

Vi deler produkt nyheter, inspirasjonsbilder, tips og triks rundt stein benkeplater og andre spennende produkter. Følg oss gjerne i sosiale medier.

Hva er Silestone? Les om fordeler og hva du bør ta hensyn til ved benkeplatevalg
leaf Material Info

Hva er Silestone? Les om fordeler og hva du bør ta hensyn til ved benkeplatevalg

Silestone er blitt synonymt med kjøkken benkeplate. Hva er Silestone benkeplate? Silestone er navnet på en produktserie produsert av Cosentino Spania. Alle Silestone farger er komposittstein og finnes i polert overflate eller suede / matt overflate. Kompositt benkeplate består av...

View more
Nybegynnerguide : hva er Silestone benkeplater
leaf Silestone

Nybegynnerguide : hva er Silestone benkeplater

En av de store leverandørene av benkeplater på markedet er av merket Silestone. Silestone er en produkt serie produsert i Spania av Cosentino. Alle benkeplater som er av merket Silestone er kvartskompositt, også kjent som Silestone kompositt. Men hvorfor skal...

View more
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7