E A S Y S T O N E

Benkeplate til Bad

Baderomsplate i stein skaper enkelt, men effektivt en vedlikeholdsfri og luksuriøs arbeidsplass på badet.
Baderomsvasken er en av de mest benyttede overflatene i boligen. Et godt material- og fargevalg øker brukskvalitet og bidrar til økt verdi av badet.

Det finnes to ulike løsninger å velge mellom:
1) Stein benkeplate med enten frittstående vask eller underlimt porselensvask.
Et prisgunstig valg med rask leveringstid. Se gjerne vår outlet oversikt med steinplater til baderom.
Velg mellom rett kant eller pålimt kant.

2) Skreddersydd steinvask med steinplate og kuppel i samme materiale.
Baderomsvask produseres av Cosentino og leveringstid er 5-8 uker.
Last ned katalog for designvalg og pris.

Cosentino baderomsplate produsert etter mål

Cosentino produserer servanter og baderomsplater i to ulike materialer: Silestone (kvartskompositt) og Dekton (keramikk). Dette er perfekte overflater for fuktige rom som skal tåle søl. I tillegg er begge overflater på benkeplater og vasker svært motstandsdyktige mot støt og riper, noe som gjør at de kan opprettholde sin skjønnhet i årevis.

Vaskene bestilles skreddersydd iht. kundens mål.

Cosentino baderomsplate produsert etter mål

Benkeplate til bad i stein

Benkeplate til bad i stein

Vi tilvirker benkeplater i Lier etter kundens mål fra avkapp etter prosjektordre eller lagerførte farger i ulike stein materialer.

Kvartskompositt er også kjent som kvarts benkeplate eller kompositt benkeplate. Laget av knust og pulverisert kvartsstein og støpt.  Designet er gjennomgående i benkeplaten og undersiden vil ha likt design. Tåler varme opptil 180℃ og har en porefri overflate og tåler søl. Anbefalt tykkelse 20mm og er det ideelle valget for det aktive familie kjøkkenet.

Silestone er navnet på en produktserie. Serien består av omlag 50+ farger. Alle fargene er av typen kvartskompositt. Laget av knust og pulverisert kvartsstein og støpt. Tåler varme opptil 180℃ og har en porefri overflate og tåler søl. Anbefalt tykkelse 20mm og er det ideelle valget for det aktive familie kjøkkenet.

Granitt er det den eldste materialtypen innenfor steinbenkeplate. Mørk granitt har mer densitet grunnet kompakt sammensetningen og resulterer i solid benkeplate med mindre porer. Jo lysere granitt benkeplate er, desto mer porøs og “mykere” vil steinplaten være. Anbefalt tykkelse er 30mm og tåler varme opptil 260℃.

Keramikk er en sammensetning av ulike mineraler og leire som utsettes for høy varme, det er veldig likt porselen og kan minne om store porselensflis. En keramikk benkeplate har kun et design print på toppen og har ikke likt design på kantene eller undersiden. Materialtypen ligner glassplate i attributter og toleranse. Overflaten er porefri og tåler varme opptil 300℃ – anbefalt tykkelse er 12mm og 20mm.

Dekton er navnet på en produktserie. Serien består av omlag 60+ farger. Alle fargene er av typen keramikk. En Dekton farge er kun tilgjengelig i èn type overflate struktur. Materialtypen ligner glassplate i attributter og toleranse. Overflaten er porefri og tåler varme opptil 300℃ – anbefalt tykkelse er 20mm.

Marmor er et delikat og klassisk valg til benkeplate for den bevisste. Det er naturlig steinplate utvunnet fra fjell og er anbefalt i 30mm tykkelse. Materialtypen er porøs og kan lettere få flekker da den reagerer på syresøl.

Kampanje

OPPTIL 50%

avslag på stein benkeplate

Kjøp nå, betal senere

Betalingsutsettelse med SVEA

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • Max. file size: 20 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7