E A S Y S T O N E

Spisebord i stein og keramikk

En bordplate i stein er unikt og luksuriøst valg – enten det er for et spisebord eller et salongbord,
hos Easystone kan vi produsere bordplaten skreddersydd etter mål.
Steinplate til spisebord kan ha maks lengde 320cm og bredde opptil 150cm. Den anbefalte tykkelsen er 12mm og 20mm.
Se vårt store fargeutvalg og les mer om tips ved bestilling av steinbord.

Fordeler med et Spisebord i Stein

Holdbarhet: Stein er et av de mest holdbare materialene du kan finne for møbler. Et spisebord med stein er sterkt nok til å tåle daglig bruk og vil vare i mange år uten mye slitasje.

Estetisk appell: Steinspisebord har en naturlig skjønnhet og eleganse. De tilfører en følelse av luksus og raffinement til ethvert rom.

Enkel rengjøring: Spisebord med topplate i stein er enkle å rengjøre. De tåler vann, flekker og varme, noe som gjør dem ideelle for matområder.

Variasjon i design: Stein kommer i en rekke farger og teksturer, inkludert marmor, granitt, kalkstein og skifer. Dette gir deg muligheten til å velge et spisebord som passer perfekt til din innredningsstil.

Fordeler med et Spisebord i Stein

Ting å Vurdere når du Kjøper et Spisebord

Ting å Vurdere når du Kjøper et Spisebord

Størrelse og plass: Mål den tilgjengelige plassen der du vil plassere spisebordet for å sikre at det passer riktig. Vurder også hvor mange personer bordet skal kunne plassere komfortabelt.

Vekt og understell: Spisebord med stein topplate er tung, så det er viktig å sørge for at gulvet og understellet under bordet kan støtte vekten. Dette kan kreve ekstra forsterkning. I noen design løsninger anbefaler vi en MDF plate under steinplaten for heldekkende støtte.

Stil og design: Velg et spiseborddesign som passer til innredningen og stilen i rommet ditt. Vurder også formen på bordet, for eksempel rektangulært, rundt eller ovalt.

Vedlikehold: Noen steinmaterialer, som marmor, er mer porøse enn andre og kan være mer utsatt for flekker og skader. Sørg for å forstå vedlikeholdsbehovet for den valgte steintypen og bruk riktig pleieprodukter. Vi anbefaler kvartskompositt og keramikk.

Budsjett: Prisen på et steinspisebord kan variere avhengig av steintypen og designet.

Montering og levering: Steinspisebord er ofte tunge og kan kreve profesjonell montering og levering.

Kampanje

OPPTIL 50%

avslag på stein benkeplate

Kjøp nå, betal senere

Betalingsutsettelse med SVEA

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • Max. file size: 20 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7