E A S Y S T O N E

Sofabord

Sofabord er en av de mest allsidige og funksjonelle møblene i stuen. Det tjener som et midtpunkt for familie og gjester og gir en plattform for alt fra kaffekopper til bøker, fjernkontroller og dekorative elementer. Du kan enkelt oppgradere designet og romfølelsen ved å bytte ut eller legge over en steinplate på sofabordet.

Funksjoner og Funksjonalitet

Plass for praktisk bruk: Sofabord gir et praktisk sted å plassere drikkevarer, snacks, fjernkontroller og andre nødvendigheter mens du slapper av på sofaen. Dette bidrar til å holde stuen ryddig og organisert.

Dekorativt element: Et vakkert sofabord kan bidra til å forbedre utseendet og stilen til stuen din. Det gir også en flott mulighet til å vise dekorative elementer som blomster, bøker eller kunstverk.

Ekstra sitteplasser: Noen sofabord er utformet med avtagbare puter eller skuffer som kan trekkes ut for å gi ekstra sitteplasser når du har gjester.

Oppbevaring: Mange sofabord har innebygd lagringsløsninger som hyller, skuffer eller skap, som gir ekstra plass til bøker, magasiner eller små gjenstander.

Funksjoner og Funksjonalitet

Stil og Design

Stil og Design

Materiale: Sofabord kan være laget av en rekke materialer, inkludert tre, glass, kvarts, keramikk og stein. Velg et materiale som harmonerer med stilen og innredningen i stuen din.

Størrelse og form: Vurder størrelsen på rommet og plasseringen av sofaen når du velger størrelse og form på sofabordet. Rundt, rektangulært eller ovalt – formen avhenger av rommets layout og dine personlige preferanser.

Stil: Velg en stil som passer til din personlige smak og innredningsstil. Moderne, klassisk, rustikk eller minimalistisk – det er utallige stiler å velge mellom.

Kampanje

OPPTIL 50%

avslag på stein benkeplate

Kjøp nå, betal senere

Betalingsutsettelse med SVEA

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • Max. file size: 20 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7