E A S Y S T O N E

Silestone benkeplate

Silestone er en produktserie fra Cosentino i Spania. Kolleksjonen Silestone består av omkring 50 ulike farger, alle fargene er laget av samme materiale, 93-94% kvartskompositt. Silestone benkeplater er tilgjengelig i tre ulike tykkelser: 12mm, 20mm og 30mm. Standard overflate for kjøkken benkeplate i Silestone er polert, men flere av Silestone best selgere er tilgjengelig i Suede (matt) overflate.
Skap stilen du ønsker – det er et stort utvalg å velge mellom. EasyStone fører hele eternal – kolleksjonen med marmor benkeplate look i lys og mørk marmor. Fra delikate årer til store Calacatta marmor design. Slik har du muligheten til å få en benkeplate som ser ut som ekte marmor, men er uten ulempene ved ekte marmor overflate. Det finnes stort utvalg av betong look farger samt andre delikate design for urbane eller klassiske kjøkken. Dersom du ønsker kjøkkenbenk i ensfarget steinplate har vi fargetoner i hvitt, sort og grått.

Pris på Silestone kjøkken benkeplate er oppgitt per løpemeter og avhenger av følgende: 1) Tykkelse, 2) Overflate finish, 3) Fargevalg. Priser på produktside er som standard oppgitt for polert overflate i 20mm tykkelse for bredde opptil 650mm.

Alle Silestone farger er delt inn i prisgrupper fra gr. 1 – 6.  Kvaliteten er lik for alle fargene og årsaken til prisforskjell mellom ulike prisgrupper er blant annet etterspørsel og tidsbruk ved produksjon av råvareplater.

EasyStone har en moderne produksjons fasilitet i Lier for tilvirkning og smarte innovative grep i alle ledd som gjør det mulig å tilby benkeplate i Silestone til markedets beste pris med rask leveringstid.

Hvorfor Silestone er et godt valg for kompositt benkeplate for kjøkken

Ripebestandig

Silestone overflate er ripebestandig. Kompositt er et av de mest holdbare materialene som finnes i naturen. Den kompakte sammensetning av Silestone gjør materialet vanskelig å ripe. Benkeplate i kompositt er mindre porøst enn marmor eller granitt, og myker den generelle følelsen av kjøkkenbenken.

Ikke-porøs overflate 

Benkeplaten Silestone er ikke-porøs. Dette betyr at kvarts benkeplater er motstandsdyktige mot flekker, bakterier og virus på overflaten.

Lett å rengjøre

Silestone kjøkkenbenk er lett å vedlikeholde. Silestone etterligner skjønnheten og følelsen av granitt og marmor, men det krever ikke forsegling eller spesielt vedlikehold. Bruk en myk klut og et rengjøringsmiddel uten fett for å beskytte den blanke overflaten. Bruk skjærebrett når du bruker kniver og underlag når du plasserer varme gjenstander på Silestone benkeplater for best resultat. Toleranse 180grader for Silestone overflate(varme).

Flekkbestandig

Den ikke-porøse overflaten på kvarts benkeplater er svært motstandsdyktig mot flekker, spesielt når Silestone vs granitt benkeplater vurderes. Tørk søl fra kaffe, vin, sitronsaft, olivenolje og eddik uten frykt.

Motstandsdyktig mot støt

Silestone er et kompakt og slagfast materiale og lar deg håndtere alle gjenstander på kjøkkenet ditt uten frykt for å skade overflaten.

Hvorfor Silestone er et godt valg for kompositt benkeplate for kjøkken

Hva er Silestone?

Hva er Silestone?

Dette er en produktserie av spanske Cosentino, hele serien er produsert av kvarts. 

Benkeplaten består av 94% kvarts. Kvartskrystaller males til pulver og brukes til å lage benkeplater, vasker, gulvflis og veggflis for bad og kjøkken. Det gir mange valgmuligheter blant fargetoner, stiler og overflatevalg for kjøkken benk og baderomsplater. Silestone er kjent for sin holdbarhet og ikke-porøse overflate. Kvarts kompositt benkeplate er hardt og mer motstandsdyktig mot riper, flekker, bakterier og virus enn andre benkeplater. Kompositt benkeplate er enkel å vedlikeholde og tilpasse. Kjøkkenet får et eksklusivt utseende uten det medfølgende high-end vedlikeholdet. Mange omtaler Silestone benkeplate som kompositt benkeplate og bruker ordene om hverandre. 

Silestone vedlikehold

Silestone er en porefri og enkelt vedlikeholdt overflate som ikke krever noe vedlikehold over tid. Det er anbefalt å bruke fettfri rengjøringsmidler ved vask av silestone benkeplate.

Tips: Bruk aldri fettfjerner, ovnsrenser, blekemiddel (som klor) eller alkaliske rengjøringsmidler med en pH-verdi> 12 for vedlikehold av Silestone Benkeplater.

Unngå høye temperaturer

Selv om en benkeplate av silestone er veldig motstandsdyktig sammenlignet mot andre benkeplater, er den ikke nødvendigvis varmebestandig.

Dette betyr at raske temperaturendringer og langvarig eksponering med høye temperaturer over 180 grader fra varme gryter og panner kan skade bordplaten.

Vi anbefaler derfor at du alltid beskytter bordplaten ved å bruke gryteunderlag for å unngå varmeskader.

Silestone vedlikehold

DØGNÅPEN SHOWROOM 24/7

Det er ingen grunn til å bestille benkeplate uten å ha sett den ønskede stein fargen i et større format! Besøk oss gjerne i Lier når det måtte passe deg, vårt showroom er åpent 24/7 (ubemannet).

Se våre kontortider om du ønsker å snakke med en selger under ditt besøk.

I Lier har vi utstilt alle våre lagerførte komposittfarger, granitt, Silestone og Dekton. Du vil kunne finne ulike tilpasninger utstilt slik som underlimt vask, planlimt vask, planlimt platetopp, dekkside 90 og 45 grader, sprutekant / oppkant, veggplate, hull til el-søyle med mer. Alle vareprøver er godt merket og du vil kunne finne en komplett prisliste inne hos oss.

Kampanje

OPPTIL 50%

avslag på stein benkeplate

Kjøp nå, betal senere

Betalingsutsettelse med SVEA

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • Max. file size: 20 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nyheter

Vi deler produkt nyheter, inspirasjonsbilder, tips og triks rundt stein benkeplater og andre spennende produkter. Følg oss gjerne i sosiale medier.

Hva er Silestone? Les om fordeler og hva du bør ta hensyn til ved benkeplatevalg
leaf Material Info

Hva er Silestone? Les om fordeler og hva du bør ta hensyn til ved benkeplatevalg

Silestone er blitt synonymt med kjøkken benkeplate. Hva er Silestone benkeplate? Silestone er navnet på en produktserie produsert av Cosentino Spania. Alle Silestone farger er komposittstein og finnes i polert overflate eller suede / matt overflate. Kompositt benkeplate består av...

View more
Nybegynnerguide : hva er Silestone benkeplater
leaf Silestone

Nybegynnerguide : hva er Silestone benkeplater

En av de store leverandørene av benkeplater på markedet er av merket Silestone. Silestone er en produkt serie produsert i Spania av Cosentino. Alle benkeplater som er av merket Silestone er kvartskompositt, også kjent som Silestone kompositt. Men hvorfor skal...

View more

Video av Silestone Benkeplate

FAQ

Bla gjennom en liste med ofte stilte spørsmål om silestone benkeplate. Om du er en privat kunde, interiørarkitekt eller har spørsmål til ditt prosjekt vil du finne nyttig informasjon. Har du spørsmål som ikke er besvart på vår FAQ-side må du gjerne ta kontakt med oss.

Silestone er navnet på en produktserie produsert av Cosentino Spania. Alle Silestone farger er komposittstein og finnes i polert overflate eller suede / matt overflate.

Vi mottar Silestone plater ukentlig fra deres lager på Vestby. Normal leveringstid for råvareplater til oss er 1-3 uker, det er også mulig å bestille råvareplater god tid i forveien for å minimere leveringstid etter utført kontrollmåling.

På grunn av de forskjellige tykkelsene som er tilgjengelige og det store formatet, kan Silestone brukes til følgende prosjekter: Benkeplater til kjøkken og bad, veggplater og bakplater i full høyde, dusjvegger og spesialvask, dusjbunn, veggkledning, trapper, møbelkledning, bordplate & til spesialtilpassede møbler.

Visse eksotiske naturstein og marmor kan være mer følsomme for riper enn kvartskompositt (Silestone) . En annen fordel er den større fleksibiliteten til kvartskompositt, som gjør at den kan tilpasses strukturens bevegelser i store rom. Den har større motstand mot punktlige støt uten at den lett sprekker. Silestone har lavere porøsitet (absorpsjon av væsker) slik at den er lettere å rengjøre, forhindrer flekker og ikke påvirkes av fuktighet (ubehandlet naturstein kan endre farge eller få flekker fra saltrester). Spesielt marmoren har også mindre motstand enn granitt og Silestone mot slitasje, syrer og kjemiske midler. Det er også viktig å understreke konsistensen av Silestone-farger kontra variasjon i utseendet til natursteinen.

Silestone er laget av kvartsstein, farge blanding og bindemiddel. På grunn av en stor og konsekvent produksjonsprosess er variasjonene i design veldig små. Silestone farger lages av en kombinasjon av pigmenter og kvarts. Begge materialene gjennomgår naturlige variasjoner av tone og granulomer. Dermed kan nyanse variasjon forekomme i mellom ulike produksjons batcher og slik kan farge prøve variere i nyanse sammenlignet mot aktuell Silestone plate.

Silestone er svært ripebestandig. Kvarts er et av de hardeste mineralene som finnes. Mohs-skalaen klassifiserer det som det hardeste 7. Silestone er derfor mer motstandsdyktig enn de aller fleste natursteiner. Generelt forekommer det ikke mikroriper som det kan gjøre på akrylprodukter, og Silestone benkeplate er stort sett mer motstandsdyktig enn noe laminat, heltre eller annet lagdelt produkt. Til tross for dette anbefaler Cosentino å bruke skjærefjøl og unngå taggete kniver, keramiske kniver, hakkere, uferdige servise (uglasert emalje i bunn) og leirgryter direkte på benkeplaten. Dessuten bør skuresvamp unngås i daglig renhold da de kan forringe den polerte overflaten.

Nei. Polyesterharpiksen (omtrent 6% bindemiddel) gulner og mister farge med ultrafiolett over tid. Dette er grunnen til at Silestone er et produkt eksklusivt laget for interiør. Det er ingenting å frykte fra store vinduer på kjøkkenet siden solen ikke vil treffe benkeplaten mer enn noen timer om dagen. I tillegg har de aller fleste vinduer nå doble systemer som minimerer direkte stråling av UV-lys.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7