SHOWROOM – BESØK VÅR DØGN ÅPEN UTSTILLING

Det er ingen grunn til å bestille benkeplate uten å ha sett den ønskede vareprøve av stein i et større format! Besøk oss gjerne i Lier når det måtte passe deg, vårt showroom er døgnåpent 24/7 (ubemannet). Se våre kontortider om du ønsker å snakke med en selger under ditt besøk.

I Lier har vi utstilt alle våre lagerførte komposittfarger, granitt, Silestone og Dekton. Du vil kunne finne ulike tilpasninger utstilt i stein benkeplate slik som underlimt vask, planlimt vask, planlimt platetopp, dekkside 90 og 45 grader, sprutekant / oppkant, veggplate, hull til el-søyle med mer. Alle vareprøver er godt merket og du vil kunne finne en komplett prisliste opphengt hos oss.

FÅ TILSENDT ADGANGSKODE PER EPOST

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Showroom 24/7

HVA KUNDENE VÅRE SIER OM OSS

Vi er stolte av vår produksjon og leveranser og om hva kundene sier om oss. Easystone har tusenvis av fornøyde kunder i landsdekkende Norge.

Kunde omtaler

Vi er stolte av vår produksjon og leveranser og om hva kundene sier om oss. Easystone har tusenvis av fornøyde kunder i landsdekkende Norge. Les gjerne mer om våre kunders erfaring med EasyStone.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7