E A S Y S T O N E

Veggplater til Kjøkken

Veggplate over kjøkkenbenk i stein finnes i ulike tykkelser. Det mest vanlige er 12mm og 20mm tykkelse.
Veggplate kan enten være i samme design og materiale som benkeplate eller være i kontrast til benkeplaten.
Fordelen med en steinplate langs vegg er at du unngår fuger og får et mer helhetlig uttrykk som har enkelt vedlikehold.
Først monteres benkeplaten, deretter veggplate og til slutt kobles eventuelt blandebatteri. Hvis du skal ha hull til stikkontakt på vegg anbefales det å
dra frem kabel og få satt inn veggboks. Deksel monteres over veggplaten.

 

Veggplater til kjøkken i stein

Veggplate til kjøkken er ikke bare en praktisk løsning for å beskytte veggene dine mot søl og sprut fra matlagingen, de kan også tilføre en betydelig estetisk verdi til kjøkkenet ditt. Her er noen av fordelene med å velge veggplater:

Beskyttelse av vegger: Veggplater beskytter veggene mot flekker, fett, og fuktighet som kan oppstå under matlaging. Dette gjør det enklere å holde kjøkkenet ditt rent og vedlikeholdsfritt.

Stil og design: Veggplater finnes i et bredt spekter av farger, teksturer og mønstre, noe som gjør det enkelt å finne en som passer din personlige stil og kjøkkenets estetikk.

Enkel installasjon: De fleste veggplater kan enkelt monteres på eksisterende vegger, noe som gjør oppgraderingsprosessen rask og ukomplisert.

Holdbarhet: Veggplater er vanligvis laget av slitesterke materialer som tåler daglig bruk og rengjøring uten å miste sin glans eller kvalitet.

Veggplater til kjøkken i stein

Hva du bør vurdere når du velger veggplate kjøkken ditt?

Hva du bør vurdere når du velger veggplate kjøkken ditt?

Materiale: Veggplate kjøkken kan være laget av forskjellige materialer, inkludert keramikk, glass, kompositt, granitt og marmor. Velg et materiale som passer din stil og funksjonalitetsbehov.

Farge og mønster: Vurder kjøkkenets fargeskjema og din personlige smak når du velger farge og mønster for veggplatene. Du kan velge ensfargede plater for et minimalistisk utseende eller mønstrede plater for å legge til karakter.

Vedlikehold: Noen materialer krever mer vedlikehold enn andre. For eksempel er glassplater enkle å tørke av, mens treplater kan kreve mer forsiktig rengjøring. Velg et materiale som passer din livsstil.

Kostnad: Veggplater varierer i pris avhengig av materiale og design. Lag en budsjett og velg veggplater som passer dine økonomiske begrensninger.

Installasjon: Hvis du ikke er en erfaren gjør-det-selv-er, kan det være lurt å vurdere profesjonell installasjon for å sikre en feilfri montering.

Kampanje

OPPTIL 50%

avslag på stein benkeplate

Kjøp nå, betal senere

Betalingsutsettelse med SVEA

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • Max. file size: 20 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7