E A S Y S T O N E

Marmor benkeplate

Marmor er et av det vakreste og mest delikate alternativet til kjøkken benkeplate. Mange ønsker seg en hvit eller svart kjøkkenplate i ekte marmor. Det bidrar som et naturlig og tidløs element på kjøkkenet og oser av eleganse. Det finnes marmor til kjøkken med mykt design med små årer, men også store tykke marmoriserte årer med mye mønster. De mest kjente marmor typene heter Calacatta, Statuario, Bianco Carrara / Carrara, Nero Marquina og Lagoon.

Marmor er mye mykere og mer porøs enn granitt. En av utfordringene med ekte benkeplate i marmor er at den porøse overflaten lett trekker til seg søl. Derfor kan marmor kjøkkenbenk få flekker etter naturlig søl på kjøkkenet av ting som inneholder syre. Som et resultat av det kan vedlikehold av marmor som benkeplate være vanskelig og vi anbefaler andre materialer som ligner på ekte marmor.

Vedlikeholdsfri benkeplate

Stein benkeplate er et pris gunstig valg som gir mye benkeplate og lite vedlikehold på kjøkkenet. For rutinemessig rengjøring og for å tørke av søl, bruk en myk, fuktig klut eller papirhåndkle og en liten mengde mild såpe.

For å opprettholde den naturlige skjønnheten til kvarts og stein kjøkkenbenk, anbefales det å ikke plassere varme eller andre varme gjenstander direkte på stein benk.

Marmorisert Benkeplate Utvalg

EasyStone has selected top sellers of marbled worktops for kitchens and bathrooms. These bestsellers are the most popular in their respective segments and are stocked in Lier in 20mm and 30mm thickness and polished and matt surface. Our delivery time is 3-7 working days. Take a look at our range and compare our stone worktop prices with others – we have a price guarantee!

Hvorfor velge marmorisert kompositt til kjøkkenet

Det finnes veldig mange gode alternativer til marmormønstret benkeplate for deg som skal velge ny benkeplate i stein. Flere populære italienske og spanske marmor typer er det blitt laget vakre etterligning av i kompositt materialet. Stein benkeplate i kompositt er svært motstandsdyktige mot flekker da benkeplaten er tett og uten luftbobler. Den porefri overflaten gjør at fukt og søl ikke trenger igjennom. Materialet er hardt og kompakt som gjør at benkeplaten er ripebestandig og meget robust selv om den er i kun 20mm tykkelse.

Det finnes hvit marmor benkeplate i kompositt materiale som ser ut som ekte marmor, men tåler søl og ikke får flekker som ekte marmorbenk gjør. Både kompositt og keramikk er laget på fabrikk og er vedlikeholdsfri som tåler søl og støt mer enn ekte marmor på kjøkkenet. Det finnes mange farger og design i marmor å velge mellom, farger slik som brun, grå, beige eller svart marmor i tillegg til den klassiske hvite marmor benkeplaten.

Marmormønstret benkeplate i kvartskompositt er perfekt for deg som ønsker en hard og holdbar benkeplate som tåler daglig slitasje. Den tette overflaten gjør det lettere å holde steinbenken ren og mer hygienisk. I tillegg til gode erfaringer med materialet som kjøkkenplate er også marmor benkeplate pris gunstig  når du velger kvartskompositt.

Hvorfor velge marmorisert kompositt til kjøkkenet

Kompositt vs granitt vs keramikk vs marmor

Kompositt vs granitt vs keramikk vs marmor

Mange lurer på hvilken benkeplate type er best egnet til kjøkken, kompositt eller keramikk? Marmor eller granitt? Det er ikke en liten utfordring for å velge hvilket stein materiale de vil bruke til det nye kjøkkenet. Valget mellom benkeplater i kompositt kjøkken og marmor – eller granitt og keramikk alternativene kan være tøffe. Mens de alle er en type steinplate og tilvirkes av oss steinhuggere likt, har hver av sine steintypene egne unike fordeler og ulemper når du ser nærmere på dem.

Benkeplater i marmor er eleganse, det er en tidløs trend for interiørdesignere. Marmor er imidlertid relativt myk, noe som gjør den utsatt for riper, hakk og potensielt sprekker fra kraftig støt. Hverdags varer som sitronsaft og vin kan flekke overflaten på grunn av sin porøse natur. Det krever også impregnering minst to til fire ganger i året for å forhindre bakterievekst i porene.

Granitt består av en blanding av mineraler, som gir granitt benkeplate forskjellige farger og krystallstrukturer. Granitt er sterkere og mindre porøs i forhold til marmor og krever bare impregnering en gang i året. Siden granittplater er 100% naturlige, er hver plate helt unik, ingen steinplate er helt like. Granitt bør være 30mm tykkelse.

Kompositt benkeplate og keramikk plate er begge menneske skapt og lages på fabrikk. Derfor finnes de i større farge utvalg og nye farger lanseres i henhold til nye trender. Benkeplatene er solide og robuste i 12mm og 20mm tykkelse og finnes i store størrelser. Kompositt benkeplate har en litt mykere sammensetning enn keramikk, som er porselen og har mer spenn i seg. Benkeplaten i kompositt kan ha større overheng uten understøtte og tillater større hulltakinger for vask og platetopp.

Når du sammenligner kompositt benkeplater med granitt og marmor, er kvartskompositt den klare material vinneren.

Uendelige tilpasnings muligheter

Stein benkeplate kan tilpasses og skreddersys til kundens hjem og ønsker. Den mest populære overflaten er polert overflate og tykkelse 20mm. EasyStone tilbyr en rekke høy kvalitets tilpasninger laget på vår egeneide moderne produksjonsverksted i Lier. Her kan vi tilby flere ulike utførelser innen hulltaking for vask og platetopp i steinplaten.

Vi har også mulighet for sømløs skjøt overgang til fossefall i stein, også kalt 45 grader skrå skjæring. Dette skaper en vakker avslutning og helhet på kjøkkenet.

For å se alle tilpasninger vi tilbyr kan du se vårt galleri her med forklaring på de ulike tilpasningene.

Uendelige tilpasnings muligheter

DØGNÅPEN SHOWROOM 24/7

Det er ingen grunn til å bestille benkeplate uten å ha sett den ønskede stein fargen i et større format! Besøk oss gjerne i Lier når det måtte passe deg, vårt showroom er åpent 24/7 (ubemannet).

Se våre kontortider om du ønsker å snakke med en selger under ditt besøk.

I Lier har vi utstilt alle våre lagerførte komposittfarger, granitt, Silestone og Dekton. Du vil kunne finne ulike tilpasninger utstilt slik som underlimt vask, planlimt vask, planlimt platetopp, dekkside 90 og 45 grader, sprutekant / oppkant, veggplate, hull til el-søyle med mer. Alle vareprøver er godt merket og du vil kunne finne en komplett prisliste inne hos oss.

Kampanje

OPPTIL 50%

avslag på stein benkeplate

Kjøp nå, betal senere

Betalingsutsettelse med SVEA

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • Max. file size: 20 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nyheter

Vi deler produkt nyheter, inspirasjonsbilder, tips og triks rundt stein benkeplater og andre spennende produkter. Følg oss gjerne i sosiale medier.

Marmor benkeplate til kjøkken
leaf Material Info

Marmor benkeplate til kjøkken

Marmor er et av det vakreste og mest delikate alternativet til kjøkken benkeplate. Ulempen med ekte marmor er at det er et porøst materiale som trekker til seg søl. Derfor kan marmor kjøkkenbenk få flekker etter syre og være vanskelig...

View more
Hvilken benkeplate i marmor er best?
leaf Benkeplate

Hvilken benkeplate i marmor er best?

Marmor er svært populært for tiden, og kan brukes til det aller meste. Kjøkkenbenker i marmor setter ofte prikken over i-en for ethvert kjøkken, og passer inn i de aller fleste stiler. Når man velger en benkeplate av ren marmor...

View more

Video av Benkeplate

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7