E A S Y S T O N E

Dekton er keramiske benkeplater, keramikk har vokst i popularitet de siste årene. Keramikk benkeplate er unik både i utseende og funksjonalitet.

Dekton består av en 100 % naturlig mineralsammensetning, som knuses til partikler og presses til plater under et trykk på 25 000 tonn og deretter smeltes sammen ved en temperatur på rundt 1200 grader. Teknikken imiterer på bare noen få timer en prosess som i naturen tar tusenvis av år. Denne avanserte teknikken sikrer en ekstremt slitesterk benkeplate. En Dekton benkeplate er dermed ekstremt ripebestandig, helt flekk bestandig, motstandsdyktig mot kjemiske stoffer og suger ikke til seg væske. Overflaten er meget varmebestandig og tåler direkte plassering av gryter mm. Benkeplaten er også temperatur støtsikker både ved ekstrem varme og ekstrem kulde samt ved raske temperaturendringer. Dekton platen har en hygienisk, lukket overflate som er enkel å rengjøre og praktisk talt vedlikeholdsfri.

Hva er Dekton?

Dekton er navnet på en produktserie produsert av Cosentino Spania. Dekton benkeplate er laget av en blanding av mineraler, som består av sand, leire, feltspat og naturlige fargepigmenter. 

Den ferdigblandede mineralmassen helles i en form og varmes opp til 1200 grader, slik at den oppnår de mange attraktive egenskapene. Til slutt legges det et fargebestandig trykk på overflaten.

Dekton tåler varme og er helt porefritt og overflaten tåler sterke husholdnings kjemikalier. Benkeplate av Dekton er ripefritt i hverdagslig bruk og kan benyttes til utendørs kjøkken da det tåler frost og er UV-bestandig.

Som kjøkken benkeplate er dekton et veldig godt valg for de som ønsker at benkeplaten skal kunne tåle «alt». Anbefalt tykkelse er 20mm som kjøkkenbenk.

Hva er Dekton?

Dekton erfaring og trender

Dekton erfaring og trender

Cosentinos palett med Dekton farger er den bredeste og mest fremtredende. Alt fra nyanser av hvitt til grått, svartrød, grønn, brun, krem ​​og blå er tilgjengelig. Dette inkluderer også store blandinger og intrikate fargemønstre. For eksempel har Dekton nylig sluttet seg til trenden med store årer i marmor-lookalikes.

Dekton har en storslagen samling fylt med overflod av stiler: Dekton Bergen, Dekton Opera, Dekton Kovik, Dekton Kelya eller Dekton Kira. Det er også en Natural XGloss-samling full av skinnende porselensdesign, f.eks. Fjord eller Bergen. En annen er Industrial Range, overfylt med intrikate motiver f.eks. Orix, Trilium eller Nilium. Valget er rikt og rikelig!

DØGNÅPEN SHOWROOM 24/7

Det er ingen grunn til å bestille benkeplate uten å ha sett den ønskede stein fargen i et større format! Besøk oss gjerne i Lier når det måtte passe deg, vårt showroom er åpent 24/7 (ubemannet).

Se våre kontortider om du ønsker å snakke med en selger under ditt besøk.

I Lier har vi utstilt alle våre lagerførte komposittfarger, granitt, Silestone og Dekton. Du vil kunne finne ulike tilpasninger utstilt slik som underlimt vask, planlimt vask, planlimt platetopp, dekkside 90 og 45 grader, sprutekant / oppkant, veggplate, hull til el-søyle med mer. Alle vareprøver er godt merket og du vil kunne finne en komplett prisliste inne hos oss.

Kampanje

OPPTIL 50%

avslag på stein benkeplate

Kjøp nå, betal senere

Betalingsutsettelse med SVEA

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • Max. file size: 20 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nyheter

Vi deler produkt nyheter, inspirasjonsbilder, tips og triks rundt stein benkeplater og andre spennende produkter. Følg oss gjerne i sosiale medier.

Hva er Dekton? Les om fordeler og hva du bør ta hensyn til ved benkeplate valg
leaf Material Info

Hva er Dekton? Les om fordeler og hva du bør ta hensyn til ved benkeplate valg

Flere av våre kunder lurer på hva som er fordel med en dekton benkeplate? Hva er egentlig Dekton? Hva er forskjell mellom Dekton og Silestone? Og er Dekton best? Dekton er navnet på en produktserie produsert av Cosentino Spania. Dekton...

View more
Nybegynnerguide til dekton benkeplater
leaf Benkeplate

Nybegynnerguide til dekton benkeplater

Det kan fort være vanskelig å gjøre en vurdering på hvilken benkeplate man ønsker å kjøpe til sitt nye kjøkken, og derfor skal vi forsøke å gjøre det litt enklere for deg. Her er derfor en kort og enkel guide...

View more

Video av Dekton Benkeplate

FAQ

Bla gjennom en liste med ofte stilte spørsmål om Dekton benkeplate. Om du er en privat kunde, interiørarkitekt eller har spørsmål til ditt prosjekt vil du finne nyttig informasjon. Har du spørsmål som ikke er besvart på vår FAQ-side må du gjerne ta kontakt med oss.

Siden Dekton benkeplate har mye spenn i seg kan det oppføre seg som en glassplate. Med riktig støtte under din keramikk benkeplate i Dekton har du en langvarig og vedlikeholdsfri benkeplate. Dekton tåler mindre overheng i det fri uten støtte under. 

Alt, i dets sammensetning og i dets produksjon. Dekton inneholder ikke harpiks og prosent andelen av kvarts er svært liten (maks. 11 %) og produksjonsprosessen er helt ulik. 

Med en porøsitetskoeffisient på 0,003 er motstanden mot flekker uslåelig. Dekton har samme porøsitetsnivå som glass.

Dekton tåler opptil 300 grader Celsius varme, noe som betyr at den er motstandsdyktig mot alt som kommer ut fra et kjøkken.

Dekton kan bare lett få riper av en annen Dekton, et annet keramisk produkt eller diamant. Ved et annet keramisk produkt menes også uglasert porselens service / bunnen av porselensprodukter. X-Gloss-serien mer utsatt for å få en viss tynne overfladiske riper som bare kan sees under en viss vinkel (tenk på svarte biler). Dekton matt overflate er den mest ripebestandige i Dekton kolleksjonen.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7