E A S Y S T O N E

Kompositt Pris

Med en kompositt benkeplate får du et materiale som holder lenge, både når det gjelder utseende og kvalitet. Det sterke materialet består av 93 % malt kvarts og 7 % bindemiddel som sørger for at du kan ha glede av benkeplatene dine i lang tid fremover. Vår kompositt benkeplate, eller kvartskompositt som den også kalles, kommer i mange flotte og stilige farger som gjør kjøkkenet ditt personlig, stilig, elegant og funksjonelt. De unike egenskapene til kvarts gjør den også enkel å vedlikeholde, og sikrer rene arbeidsflater med minimalt vedlikehold. Vår kolleksjon kompositt benkeplater er lagervarer og benkeplatene har kort leveringstid.

Når du jobber på kjøkkenet er det i hovedsak to kvaliteter du ser etter når du skal velge materialer og utstyr; at designet skal passe inn og at det skal være enkelt å jobbe med. Kvartskompositt benkeplate gir deg flere fordeler fordi den er vakker å se på, gir en hygienisk arbeidsflate og krever minimalt med vedlikehold.

Pris på kompositt benkeplate er oppgitt for tykkelse 20 mm og dybde opptil 650 mm. Alle priser er oppgitt per løpemeter og inkluderer mva. Prisene på stein benkeplatene er for polert overflate. Vi har fra tid til annen pågående kampanje på kompositt som er lagerførte farger. Kampanje pris for benkeplatene er oppgitt på produktsiden.  Beregn gjerne pris online i vår priskalkulator.

Hva er kompositt benkeplate

En kompositt benkeplate er perfekt for deg som ønsker en hard og holdbar benkeplate som tåler daglig slitasje. Kvartskompositt er et kunstig steinmateriale som hovedsakelig består av kvarts, et av naturens hardeste mineraler. Kvarts males til pulver og blandes med fargepigmenter og lim, for så å presses og støpes til en plate. Kvarts kompositt benkeplate, er også kjent som “kompositt benkeplate”er veldig motstandsdyktig mot flekker og riper og har et jevnere utseende enn noen andre varianter av naturstein benkeplate. Den tette overflaten gjør det lettere å holde steinbenken ren og mer hygienisk.

Hva er kompositt benkeplate

Hvorfor velge kompositt benkeplate til kjøkkenet

Hvorfor velge kompositt benkeplate til kjøkkenet

Benkeplater i kompositt er et av de mest populære benkeplate valgene for både moderne og tradisjonelle kjøkkendesign. Våre kompositt benkeplater for kjøkken er kjent for sin holdbarhet, den menneskeskapte skjønnhet og er attraktive i design og elegante i utseende – de er et av de mest praktiske valgene du kan gjøre for å forbedre kjøkkenet.

Komposittplater er svært motstandsdyktige mot flekker da benkeplaten er tett og uten luftbobler. Den porefri overflaten gjør at fukt og søl ikke trenger igjennom. Materialet er hardt og kompakt som gjør at benkeplaten er ripebestandig og meget robust i kun 20mm tykkelser. Fordi benkeplate i kompositt inneholder kvarts og lim tåler den direkte varme opp til ca. 180℃

Materialet støpes i store plate størrelser og kompositt benkeplate kan ha maks lengde 3180mm og bredde opptil 1350mm.

Kompositt vs granitt vs keramikk vs marmor

Mange lurer på hvilken benkeplate type er best egnet til kjøkken, kompositt eller keramikk? Marmor eller granitt? Det er ikke en liten utfordring for å velge hvilket stein materiale de vil bruke til det nye kjøkkenet. Valget mellom benkeplater i kompositt kjøkken og marmor – eller granitt og keramikk alternativene kan være tøffe. Mens de alle er en type steinplate og tilvirkes av oss steinhuggere likt, har hver av sine steintypene egne unike fordeler og ulemper når du ser nærmere på dem.

Benkeplater i marmor er eleganse, det er en tidløs trend for interiørdesignere. Marmor er imidlertid relativt myk, noe som gjør den utsatt for riper, hakk og potensielt sprekker fra kraftig støt. Hverdags varer som sitronsaft og vin kan flekke overflaten på grunn av sin porøse natur. Det krever også impregnering minst to til fire ganger i året for å forhindre bakterievekst i porene.

Granitt består av en blanding av mineraler, som gir granitt benkeplate forskjellige farger og krystallstrukturer. Granitt er sterkere og mindre porøs i forhold til marmor og krever bare impregnering en gang i året. Siden granittplater er 100% naturlige, er hver plate helt unik, ingen steinplate er helt like. Granitt bør være 30mm tykkelse.

Kompositt benkeplate og keramikk plate er begge menneske skapt og lages på fabrikk. Derfor finnes de i større farge utvalg og nye farger lanseres i henhold til nye trender. Benkeplatene er solide og robuste i 12mm og 20mm tykkelse og finnes i store størrelser. Kompositt benkeplate har en litt mykere sammensetning enn keramikk, som er porselen og har mer spenn i seg. Benkeplaten i kompositt kan ha større overheng uten understøtte og tillater større hulltakinger for vask og platetopp.

Når du sammenligner kompositt benkeplater med granitt og marmor, er kvartskompositt den klare material vinneren.

Kompositt vs granitt vs keramikk vs marmor

Uendelige tilpasnings muligheter

Uendelige tilpasnings muligheter

Kompositt benkeplate kan tilpasses og skreddersys til kundens hjem og ønsker. Den mest populære overflaten er polert overflate og tykkelse 20mm. EasyStone tilbyr en rekke høy kvalitets tilpasninger laget på vår egeneide moderne produksjonsverksted i Lier. Her kan vi tilby flere ulike utførelser innen hulltaking for vask og platetopp i steinplaten. 

Vi har også mulighet for sømløs skjøt overgang til fossefall i stein, også kalt 45 grader skrå skjæring. Dette skaper en vakker avslutning og helhet på kjøkkenet.

Vedlikeholdsfri benkeplate

Kompositt benkeplate er et pris gunstig valg som gir mye benkeplate og lite vedlikehold på kjøkkenet. For rutinemessig rengjøring og for å tørke av søl, bruk en myk, fuktig klut eller papirhåndkle og en liten mengde mild såpe.

For å opprettholde den naturlige skjønnheten til kvarts kjøkkenbenk, anbefales det å ikke plassere varme eller andre varme gjenstander direkte på kompositt benk.

Kontinuerlig og direkte langvarig eksponering for direkte sollys (UV-stråler) kan føre til lett misfarging av benkeplater i kvartsstein. Om du ønsker benkeplate til utekjøkken kan du se på Granitt eller Dekton for ute bruk.

DØGNÅPEN SHOWROOM 24/7

Det er ingen grunn til å bestille benkeplate uten å ha sett den ønskede stein fargen i et større format! Besøk oss gjerne i Lier når det måtte passe deg, vårt showroom er åpent 24/7 (ubemannet).

Se våre kontortider om du ønsker å snakke med en selger under ditt besøk.

I Lier har vi utstilt alle våre lagerførte komposittfarger, granitt, Silestone og Dekton. Du vil kunne finne ulike tilpasninger utstilt slik som underlimt vask, planlimt vask, planlimt platetopp, dekkside 90 og 45 grader, sprutekant / oppkant, veggplate, hull til el-søyle med mer. Alle vareprøver er godt merket og du vil kunne finne en komplett prisliste inne hos oss.

Kampanje

OPPTIL 50%

avslag på stein benkeplate

Kjøp nå, betal senere

Betalingsutsettelse med SVEA

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • Max. file size: 20 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nyheter

Vi deler produkt nyheter, inspirasjonsbilder, tips og triks rundt stein benkeplater og andre spennende produkter. Følg oss gjerne i sosiale medier.

Benkeplate av kompositt – rimelig eksklusiv design
leaf Material Info| Veiledning

Benkeplate av kompositt – rimelig eksklusiv design

Kompositt materialer er kjent for å være holdbare. Kompositt benkeplate har en rekke fordeler i forhold til andre materialer. Benkeplaten i kvartskompositt produseres etter mål og kan tilpasses til skjev vegg, innstikk til rør og andre tilpasninger nødvendig. Denne funksjonen...

View more
Kvarts / kompositt benkeplate i stein
leaf Material Info

Kvarts / kompositt benkeplate i stein

kvarts benkeplate er det samme som kompositt benkeplate. Også kjent som kvartskompositt. Det er en type naturstein laget av mineraler malt til pulver og blandet med bindemiddel. Det er flere produsenter som lager kompositt råvare. En råvare plate av naturstein...

View more

Video av Kvartskompositt Benkeplate

FAQ

Bla gjennom en liste med ofte stilte spørsmål om Kompositt benkeplate. Om du er en privat kunde, interiørarkitekt eller har spørsmål til ditt prosjekt vil du finne nyttig informasjon. Har du spørsmål som ikke er besvart på vår FAQ-side må du gjerne ta kontakt med oss.

EasyStone lagerfører flere kompositt plater nøye utvalgt fra toppselger listen. Det er rask leveringstid takket være egen oppmåling, produksjonsverksted og monteringsteam i Lier.

På grunn av holdbarheten og den spesielle typen bindemiddel som blandes i kvartsen under produksjon, er benkeplater i kvartskompositt motstandsdyktige mot flekker. Benkeplaten er en ikke-porøs overflate, noe som betyr at flekker ikke legger seg i små porer og forårsaker misfarging.

Kvartskompositt er blant de mest slitesterke benke overflatene du kan kjøpe, og de er ripebestandige ved normal bruk. Den er ikke umulig å ripe eller skade, da enhver overflate kan bli skadet ved ekstrem misbruk, men kompositt benkeplate er slitesterk og tåler godt ved normal bruk. For å beholde glansen og glansen anbefales et skjærebrett ved bruk av kniver.

Kompositt er en benkeplate med lite vedlikehold, i motsetning til granitt eller marmor benkeplate som vanligvis krever et impregnering over tid. Komposittplate trenger aldri å behandles.

Nei. Kompositt benkeplate er ikke-porøse, så bakterier og andre stoffer kan ikke komme inn i overflaten.

En kjøkken benkeplate i kompositt er bedre til å motstå varme sammenlignet med laminatoverflater eller akryl støpt benkeplate, men sammenlignet med benkeplater i granitt og keramikk er ikke kvartskompositt like varmebestandig, og det bør utvises forsiktighet. Bindemiddel i kompositt benkeplate bør helst ikke utsettes for direkte varme over 180℃. Gryteunderlag bør brukes.

Vi anbefaler å bruke rengjøringsmidler med pH mellom 5-8, da produkter utenfor dette området kan skade overflaten. Rengjøringsprodukter som rengjøringsmidler for ovns grill, toalettskålrensere, oljesåper, avløpsrens, møbelrens osv. kan være skadelig for benkeplaten. 

Kompositt plater er perfekt for bruk som kjøkkenbenker, servantplater, peiser, dusjkanter, vinduskarmer og salongbord. Å bruke kvarts benkeplate i bedrifter til serveringsdisker, konferansebord og resepsjon plater er også et populært valg. 

Kontinuerlig og direkte langvarig eksponering for direkte sollys (UV-stråler) kan føre til lett misfarging av benkeplater i kvarts stein. Om du ønsker benkeplate til utekjøkken kan du se på Granitt eller keramikk for ute bruk.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7