OM OSS

EasyStone eies av Steinsentralen AS – et norsk familieselskap med norske avtaler, ansvarsforsikring samt sikre kundeavtaler med en fornøyd kundegaranti.

 

EasyStone er et innovativt konsept i en steingammel industri. Ved å tilby kvalitets produkter til konkurransedyktige priser på en rask måte har vi blitt et foretrukket valg for private og proff-kunder. Gjennom årene har vi gått fra styrke til styrke og bygget et godt rykte som en av de beste produsentene i bransjen.

green-policy (1)
Grønn policy

bærekraftig i alle ledd

professional-discount
Proff

vi har bransje rabatt

product-selection-2
Vareutvalg

fra kjente produsenter

high-quality-1
Høy kvalitet

konkurransedyktig priser

assemblers-1
Montører

eget monteringsteam

costumer
10.000+

fornøyde kunder

benkeplate pris

EasyStone

Hos EasyStone er vårt primære fokus kundeopplevelsen. Vi tilbyr en omfattende tjeneste innen designbistand, oppmåling, produksjon og installasjon. Vi har bygget et fantastisk Showroom som tilbyr våre kunder over 150 forskjellige typer stein, noe for enhver smak. Vårt vennlige, kunnskapsrike personale er tilgjengelig for å hjelpe kundene våre med å ta deres beslutninger. Veksten til EasyStone er basert på vår evne til å være fleksible for våre kunders individuelle behov, for både små og store prosjekter. I tett samarbeid med verdens ledende leverandører innen granitt, kvarts og keramikk tilbyr vi et stort utvalg av stein som tilvirkes i vårt høy teknologiske produksjonsverksted i Lier. Vi ansetter svært dyktige steinhuggere og CNC operatører som kan produsere komplekse løsninger med høy presisjon. Vi er veldig takknemlige for det flotte teamet vi har som jobber sammen med oss. Vi får ofte gode tilbakemeldinger fra kunder om EasyStone-teamet på deres ferdigheter, kunnskap og høye service standarder.

benkeplate i stein
leaf leaf VI LEVERER

Har du et prosjekt, men ser etter èn stein leverandør? Eller har du et ferdig kjøkken, ingen benkeplate og pizzakartonger? Ved nødstilfeller er det alltid mulig å ringe 22343432. Du kan også bruke skjemaet vårt for å komme i kontakt.

kompositt benkeplate pris
leaf leaf MARKEDSLEDENDE

Vi streber hele tiden etter å være på toppen av spillet vårt med hensyn til fremskritt innen maskineri, teknologi og de nyeste produktene på markedet.

leaf KVALITETSPOLICY

Kvalitet skal gjennomstyre alt vi gjør. Vi som jobber i selskapet jobber mot et felles verdigrunnlag, kundefokus og kvalitetsperspektiv.

benkeplater til kjøkken
leaf DØGNÅPENT SHOWROOM

Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss for en prat i vårt showroom i Lier, det er døgnåpent slik at du kan se på våre prøver når det passer deg.

easystone
benkeplate keramikk

VÅR VISJON

Vår visjon er å forbli en av Norges ledende leverandører av naturstein til både private og bedrifter. Hos oss skal alle prosjekter ytes vår beste service og leveres til høyeste kvalitet.

easystone

VÅRT MÅL

Vårt mål er å bli et kjennemerke for kvalitet og god service opplevelse for alle våre kunder. Vi verdsetter våre gode relasjoner mot samarbeidspartnere og streber mot å bygge på disse fremover.

BÆREKRAFTIGE EASYSTONE

Vårt engasjement til miljøet prioriteres høyt i EasyStone i alle mulige ledd. EasyStone er blant Nordens mest miljøvennlige stein benkeplate produsenter.

about-service-icon1
Vann gjenvinningssystem

Bevisst på miljøpåvirkningen enhver produksjonsprosess kan ha, har EasyStone tatt en rekke skritt for å være så miljøbevisste som mulig. Alt vannet som brukes i produksjonsanlegget vårt fanges opp i gulvsluk, filtreres for å fjerne avfalls partikler og returneres til en oppbevaringstank for gjenbruk. 100 % effektivitet. Hele produksjons verkstedets månedlige vannforbruk er mindre enn en gjennomsnittlig bolig.

about-service-icon2
Miljø Policy

Vår virksomhet skal oppfylle gjeldende bestemmelser og andre krav som er knyttet til vårt miljø, og vi arbeider kontinuerlig med å forbedre våre miljøprestasjoner og dermed redusere vår miljøpåvirkning. Vårt viktigste bidrag til miljøet er å redusere våre utslipp av karbondioksid, spare energi og vann og påvirke våre kunder og leverandører til i sin tur å redusere sin egen miljøpåvirkning.

about-service-icon3
Reduser, gjenbruk & resirkuler

Vi reduserer stein avfall ved å ta flere hensyn i vår produksjon. Takket være høy teknologiske CNC maskiner ved saging av benkeplate reduseres det til gunstige og planlagte avkapp. Disse avkappene fremmes i EasyStone Outlet til gi-bort pris for å redusere steinsvinn. Alt mindre steinsvinn deponeres for resirkulering.

about-service-icon4
Grønt Produkt

EasyStone tar det å være "grønn" ekstremt alvorlig. Naturstein er Moderjords originale grønne byggemateri tale. Det er verken bundet sammen av petroleumsbaserte harpikser eller skapt i en fabrikk som fører til forurensning ut i atmosfæren. Benkeplater i naturstein trenger ikke å skiftes ut på lenge, er 100 % resirkulerbare og kan rengjøres med enkelt oppvaskmiddel. Tross alt, hva kan være grønnere enn et produkt som kommer direkte fra jorden?

Våre leverandører

For å gi vår kunde de beste stein benkeplatene i Norge, har vi direkte samarbeid med produsent av ledende materialer. På grunn av vårt store innkjøps volum og flere år i virksomhet, har vi solide relasjoner med våre leverandører for å sikre våre kunder de beste materialene. Vi benytter markeds beste produsenter for utstyr til produksjonen og behandling av stein overflater. EasyStone fører vasker og utstyr til kjøkken benkeplater fra ledende produsenter.

HVA KUNDENE VÅRE SIER OM OSS

Vi er stolte av vår produksjon og leveranser og om hva kundene sier om oss. Easystone har tusenvis av fornøyde kunder i landsdekkende Norge.

Kunde omtaler

Vi er stolte av vår produksjon og leveranser og om hva kundene sier om oss. Easystone har tusenvis av fornøyde kunder i landsdekkende Norge. Les gjerne mer om våre kunders erfaring med EasyStone.

 
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7