E A S Y S T O N E

Kjøkken med øy : Hjertet av ditt Drømmekjøkken

Kjøkken er ofte det mest pulserende rommet i hjemmet, et sted der familien samles for å lage mat, spise sammen og dele øyeblikk. For å gjøre kjøkkenet både funksjonelt og estetisk tiltalende, er det ingen annen detalj som kan sammenlignes med utvidet benkeplate til kjøkken øy. La oss dykke inn i hvorfor en kjøkkenøy er et fantastisk tillegg til ethvert kjøkken og hva du bør vurdere når du planlegger å legge til en i ditt eget kjøkken.

Benkeplate til Kjøkkenøy

Økt Arbeidsflate

En kjøkken med øy gir deg ekstra arbeidsflate for matlaging, forberedelse og servering. Dette er spesielt nyttig hvis du har et travelt kjøkken med flere kokker.

 

Kjøkkenøy med sitteplas

En kjøkken med øy fungerer som et naturlig midtpunkt der familie og gjester kan samles mens matlagingen pågår. Dette gir deg muligheten til å samhandle mens du lager mat og gir gjestene dine et sted å slå av en prat.

 

Oppbevaring

Mange kjøkkenøyer inkluderer skap eller skuffer som gir ekstra lagringsplass for kjøkkenredskaper, gryter og panner. Selv liten kjøkkenøy kan gi mye plass for oppbevaring.

 

Ekstra Spiseplass: Noen kjøkkenøyer er utstyrt med bardisker eller overhengende benkeplater, som kan brukes som spiseplass for raske måltider eller uformelle sammenkomster. Kjøkkenøy spisebord er en flott måte å integrere to bruk i ett på.

Benkeplate til Kjøkkenøy

Kjøkkenøy benkeplate

Kjøkkenøy benkeplate

Granitt

Granitt er kjent for sin naturlige skjønnhet og holdbarhet. Det gir kjøkken øy en elegant og luksuriøs følelse. Granitt er motstandsdyktig mot riper og varme, noe som gjør det til et utmerket valg for matlagingssoner.

 

Kvarts

Kvarts benkeplater er laget av en blanding av naturlig kvartsstein og harpiks. De er holdbare, motstandsdyktige mot flekker og enkle å vedlikeholde. Kvarts finnes i et bredt spekter av farger og mønstre.

 

Marmor

Marmor er kjent for sin tidløse skjønnhet og unike mønstre. Det gir kjøkkenøya en elegant og sofistikert utseende. Imidlertid er marmor porøs og kan være mer utsatt for flekker og skader, så det krever forsiktig vedlikehold.

 

Keramikk

En keramisk benkeplate tåler varme og er enkel å rengjøre og vedlikeholde, hva annet kan man ønske seg av en benkeplate. Kjøkken benkeplaten er av høy kvalitet og fås med forskjellige mønstre i forskjellige farger. Det er derfor virkelig noe for enhver smak. En keramisk benkeplate er miljøvennlig da den er laget av resirkulerbare materialer, slik at du kan kjøpe og bruke benkeplaten med god samvittighet.

Kjøkkenøy med sitteplass

En kjøkkenøy med sitteplass er en fantastisk tillegg til ethvert kjøkken. Denne funksjonen kombinerer funksjonalitet og estetikk ved å tilby ekstra arbeidsflate, lagringsmuligheter og et koselig område for familie og gjester å samles.

Vurder hvilken type sitteplasser du foretrekker. Du kan velge barstoler eller stoler, avhengig av stilen og funksjonen til din kjøkken øy.

 

Overheng på kjøkken øy for sitteplass

Det er anbefalt med 200-300mm overheng for sitteplass. Overheng på benkeplate, altså delen av benkeplaten som stikker ut forbi understellet, kan enten være på langsiden eller kortenden. Undersiden bær ha underside behandlet for lettere renhold av flekker.

I noen tilfeller kan det være nødvendig med understøtte under overheng i stein benkeplate. Det er beregning som gjøres med hensyn til bredden på understøtte (skrog), bredde på overhenget og om det er hull utsparing i samme plate.

Det finnes flere muligheter for skjult understøtte integrert i skrog eller skjult støtte og forsterkning under stein benkeplaten som EasyStone selgere kan formidle.

Kjøkkenøy med sitteplass

Kampanje

OPPTIL 50%

avslag på stein benkeplate

Kjøp nå, betal senere

Betalingsutsettelse med SVEA

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • Max. file size: 20 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7