VI KAN PROSJEKT – BÅDE STORE OG SMÅ

EasyStone lever stein plater til proff– og bedriftskunder, interiørarkitekter, entreprenører, utbyggere og større organisasjoner som trenger en pålitelig B2B partner i stein industrien. 

 

Ja! Vi gjør prosjekter – landsdekkende.
Kommersielle byggherrer liker det faktum at vi ikke bare leverer steinen, men at vi også produserer og installerer den. Denne unike egenskapen lar oss prise dine prosjekter konkurransedyktig. Med stort material utvalg og de nyeste produksjons teknologiene, har vi arbeidsstyrken til å fullføre prosjektet ditt, uansett hvor stort eller lite det er.

measurement
Oppmåling

moderne måleverktøy

production2
Produksjon

høy teknologisk verksted

assemblers-1
Montører

egne monteringsteam

green-policy (1)
Grønn policy

bærekraftig i alle ledd

product-selection-2
Vareutvalg

direkte sourcing

professional-discount
Proff

bransje rabatt

BÆREKRAFTIG POLICY

Vårt engasjement til miljøet prioriteres høyt i EasyStone i alle mulige ledd. EasyStone er blant Nordens mest miljøvennlige stein benkeplate produsenter.
Vann gjenvinningssystem
Vann gjenvinningssystem

Bevisst på miljøpåvirkningen enhver produksjonsprosess kan ha, har EasyStone tatt en rekke skritt for å være så miljøbevisste som mulig. Alt vannet som brukes i produksjonsanlegget vårt fanges opp i gulvsluk, filtreres for å fjerne avfalls partikler og returneres til en oppbevaringstank for gjenbruk. 100 % effektivitet. Hele produksjons verkstedets månedlige vannforbruk er mindre enn en gjennomsnittlig bolig.

Miljø Policy
Miljø Policy

Vår virksomhet skal oppfylle gjeldende bestemmelser og andre krav som er knyttet til vårt miljø, og vi arbeider kontinuerlig med å forbedre våre miljøprestasjoner og dermed redusere vår miljøpåvirkning. Vårt viktigste bidrag til miljøet er å redusere våre utslipp av karbondioksid, spare energi og vann og påvirke våre kunder og leverandører til i sin tur å redusere sin egen miljøpåvirkning.

Reduser, gjenbruk & resirkuler
Reduser, gjenbruk & resirkuler

Vi reduserer stein avfall ved å ta flere hensyn i vår produksjon. Takket være høy teknologiske CNC maskiner ved saging av benkeplate reduseres det til gunstige og planlagte avkapp. Disse avkappene fremmes i EasyStone Outlet til gi-bort pris for å redusere steinsvinn. Alt mindre steinsvinn deponeres for resirkulering.

Grønt produkt
Grønt produkt

EasyStone tar det å være "grønn" ekstremt alvorlig. Naturstein er Moderjords originale grønne byggemateri tale. Det er verken bundet sammen av petroleumsbaserte harpikser eller skapt i en fabrikk som fører til forurensning ut i atmosfæren. Benkeplater i naturstein trenger ikke å skiftes ut på lenge, er 100 % resirkulerbare og kan rengjøres med enkelt oppvaskmiddel. Tross alt, hva kan være grønnere enn et produkt som kommer direkte fra jorden?

BRUKSOMRÅDER

EasyStone bidrar til luksuriøse og stilrene rom. Våre produkter er egnet for kjøkkenbenk i stein, baderom, fasade, vegg, gulv og offentlig miljø. Inne og utendørs. La oss inspirere deg.

FÅ UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Fyll ut skjema for å få et uforpliktende pris tilbud på benkeplate til deres kjøkken. Easystone tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi har prisgaranti.

  • Max. file size: 20 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Våre leverandører

For å gi vår kunde de beste stein benkeplatene i Norge, har vi direkte samarbeid med produsent av ledende materialer. På grunn av vårt store innkjøps volum og flere år i virksomhet, har vi solide relasjoner med våre leverandører for å sikre våre kunder de beste materialene. Vi benytter markeds beste produsenter for utstyr til produksjonen og behandling av stein overflater. EasyStone fører vasker og utstyr til kjøkken benkeplater fra ledende produsenter.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7