Kvarts / kompositt benkeplate i stein
06/06/2020
Kvarts / kompositt benkeplate i stein

kvarts benkeplate er det samme som kompositt benkeplate. Også kjent som kvartskompositt. Det er en type naturstein laget av mineraler malt til pulver og blandet med bindemiddel. Det er flere produsenter som lager kompositt råvare. En råvare plate av naturstein er ofte 300-320cm lang og 140-160cm høy. Disse støpes i 12, 20 eller 30mm tykkelse.

Vi tilpasser råvare kompositt til kjøkken benkeplate. Fordelen med en kjøkkenbenk i kompositt er at overflaten er porefri, det gjør at den ikke trekker til seg noe søl og ikke får flekker. Stein benkeplaten vil også tåle varme og ellers være vedlikeholdsfri.

Det er et stort farge utvalg innen kvarts kompositt. Veldig mange velger lys hvit benkeplate. Du kan velge hel hvit benkeplate, slik som lager førte Classic White eller Arctic White. Vi forhandler også Silestone Blanco Zeus Extreme som er en vakker hvit benkeplate.

Ønsker du marmor benkeplate vil vi anbefale komposittplate til kjøkkenet, det ser ut som marmor, men tåler mye mer og får ikke flekker. Vi lagerfører bestselgeren White Lagoon, Bianco Carrera og Calacatta Grey. Hos oss kan du også bestille Silestone Calacatta Gold / Classic og Eternal Statuario. La deg gjerne inspirere i vårt bilde galleri.

 

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7