Nybegynnerguide : hva er Silestone benkeplater
22/08/2022
Nybegynnerguide : hva er Silestone benkeplater

En av de store leverandørene av benkeplater på markedet er av merket Silestone. Silestone er en produkt serie produsert i Spania av Cosentino. Alle benkeplater som er av merket Silestone er kvartskompositt, også kjent som Silestone kompositt.

Men hvorfor skal man egentlig velge denne typen over andre? Det finnes et stort utvalg av benkeplater, og da kan det være vanskelig å navigere rundt dem. Med denne korte og enkle guiden for nybegynnere skal vi forsøke å gjøre deg litt klokere på hvorfor Silestone er et trygt og godt valg for din nye benkeplate.

Først og fremst er Silestone pris for benkeplate veldig konkurransedyktig. Selv med alle dens gode kvaliteter er den ikke særlig dyrere enn dens konkurrenter, og derfor har den blitt et svært populært valg i mange norske husholdninger.

Silestone benkeplate er faktisk en av verdens største produsenter av benkeplater, og disse lages hovedsakelig av kvarts. Dette materialet har noen unike egenskaper som gjør at den kan håndtere alle mulige situasjoner som en norsk husholdning vil oppleve å utsette den for. Den er særdeles slitesterk, og ser utrolig bra ut. Siden den er produsert av helt naturlig kvartsstein, vil den naturligvis tåle ekstremt mye. Kvarts er en av de mest hardføre mineralene som finnes, og når man i tillegg har tilsatt små mengder glass og metall i blandingen blir kombinasjonen særdeles motstandsdyktig.

Erfaringen er at når man velger en Silestone benkeplate kan man være sikker på at man kan ha den i mange år fremover. Takket være den flekk resistente konstruksjonen vil man slippe å bekymre seg for vedlikeholdskostnader og timer med rengjøring for å få den pen igjen etter noen års hard bruk. Kjøkkenet er fort det rommet i huset som blir brukt både mest og hardest, og benkeplaten gjennomgår langt flere vasker enn resten av husets overflater. Da er det viktig at den tåler den tøffe bruken, og at den holder seg pen gjennom årene slik at den vil være vel verdt investeringen.

Beregn pris for din Silestone benkeplate i vår pris kalkulator her: https://easystone.no/pris/

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7