Nybegynnerguide til keramikk benkeplater
05/09/2022
Nybegynnerguide til keramikk benkeplater

Vurderer du å kjøpe en benkeplate i keramikk neste gang du skal pusse opp kjøkkenet? Det er du overhodet ikke alene om, og sannsynligvis lurer du på veldig mange av de samme tingene som mange andre. Derfor har vi satt sammen en kort og enkel guide for nybegynnere som vurderer å gjøre overgangen til en keramikk benkeplate ved oppussingen.

Keramikk er laget av mineraler som er blandet sammen. Det ligner porselen og er et hardt materiale som har blitt behandlet under sterk varme. Av den grunn vil keramikk benkeplate være ripebestandig og tåle varme. Tilpasninger for hulltagninger eller store overheng kan kreve ekstra solid støtte når keramikk benkeplate skal tilpasses til et kjøkken.

Hovedpunktene som dras frem som fordeler med en benkeplate i keramikk er altså hvor ripefast den er og tåler varme. I tillegg er det en enorm fordel at den ikke suger til seg væske, og derfor vil man ikke få skjolder etter fukt, og den vil være særdeles enkel å rengjøre. Man trenger verken å olje, pusse eller slipe den med jevne mellomrom for å holde den pen, man trenger enkelt og greit kun å holde den hygienisk ren.

Den kommer også i mange forskjellige farger og mønster, slik at man kan tilpasse den til resten av kjøkkenet. På denne måten er keramiske benkeplater ikke bare favoritten til interiørdesignere rundt omkring, men også til de aller fleste småbarnsfamilier som har nok å tenke på i hverdagen.

Se gjerne vårt utvalg av keramikk farger og beregn pris på keramikk benkeplate i vår online priskalkulator: https://easystone.no/pris/

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7