Keramikk benkeplate
14/12/2020
Keramikk benkeplate

Keramikk benkeplate er eksklusivt og trendy. Med keramisk kjøkkenbenk har du en overflate som tåler høy varme og vedlikeholdsfri arbeidsbenk.

Hva er keramikk benkeplate? Keramikk er det samme som porselen. Stein, sand og leire males til pulver og stekes ved høy varme. Til slutt legges det print på toppen som er overflate designet for keramikk platen.  Fordelen med keramikk benkeplate er at den har gått igjennom varmebehandling og som resultat tåler benkeplaten varme opptil 600 varmegrader.

Hvilken tykkelse bør jeg ha? Vi anbefaler 12mm eller 20mm tykkelse. For 12mm tykkelse kan du se våre lagerførte keramikk farge utvalg her.  For 20mm tykkelse kan vi levere Dekton keramikk benkeplate. Det er navnet på en serie som består av keramikk råvare plater produsert i Spania av Cosentino. Se Dekton utvalget her.

Hva bør jeg tenke på når jeg velger stein benkeplate i keramikk?

Vi anbefaler keramikk benkeplate til kjøkken som har solid understell med skrogramme som har topp-dekke av 12mm hardt materiale. Dette for å unngå luftrom under benkeplaten i 60cm og bredere skrog. Det er også noen hensyn som må tas til maks format på utsparing som bør gjøres i 12mm og 20mm keramikk benkeplate med tanke på toleranser og gjenværende støtte i fram og bakkant i steinbenkeplaten. Les mer her på side to.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7