Den Ultimate Veilederen for Svart Benkeplate
15/02/2023
Den Ultimate Veilederen for Svart Benkeplate

Introduksjon

Moderne hjemme arkitektur design er ikke bare begrenset til stuen eller spennende design. Trenden har også tatt over kjøkken- og spiseområdene. Trendene har forvandlet seg fra enkle åpne kjøkken, til estetisk behagelige, glitrende kjøkken områder. Slike kjøkken områder kan kombineres med en hvilken som helst farge på utstyr, møbler og bestikk.

Kjøkken benkeplater er et av disse moderne kjøkken konseptene som kan fremheves. De tilbyr knirkefri funksjonalitet og et tiltrekkende utseende for kjøkkenet ditt. Kjøkken benkeplater kommer i mange forskjellige design, materialer og dimensjoner. Vanlige materialer for kjøkken benkeplater er kvarts, marmor, silestone og keramikk. Man kan velge et av disse avhengig av plass- og fleksibilitet behovene for kjøkkenområdet en har.

Blant alle disse typene er Svart kjøkken benkeplate eksponentielt voksende i popularitet. Årsaken bak er det stilige utseende som passer alle slags kjøkkendesign.

Hva er Svarte Benkeplater?

Enkelt fortalt er Svarte Benkeplater svartfargede benkeplate som leveres i ulike materialer og design. De gir et luksuriøst, sofistikert og stilig utseende til både moderne og tradisjonelle kjøkkendesign. Det som er fascinerende med svarte benkeplater er at de passer alle fargevalg. Dette betyr at du kan få dem til å passe med alt av møblementer, utstyr og inventar.

Fordeler ved Svarte Benkeplater

Svarte kjøkken benkeplater tilbyr følgende fordeler;

  • Slitesterke – I forhold til andre alternativer vil en svart kjøkken benkeplate være svært slitesterk og vare i lang tid.
  • Stort Utvalg av Materialer – Som nevnt tidligere kan man velge mellom flere ulike materialer for en svart kjøkken benkeplate. Dette inkluderer materialer som kvartskompositt, granitt, keramikk og dekton.
  • Flekk Resistant – Du trenger aldri å bekymre deg for søl på benkeplatene, fordi de er flekk resistente. De svarte kjøkken benkeplatene tåler skrapemerker, syrer, væsker, UV-stråling, høy varme og kulde.
  • Enkle å Rengjøre – Svart benkeplate er fuktresistent; den kan rengjøres med en myk klut eller tørkes over med litt vann.
  • Luksuriøs – I forhold til ethvert kjøkkendesign vil svarte benkeplater tilby fantastisk skjønnhet og en eksklusiv følelse til rommet.

Benkeplater Du Bør Vurdere

Easystones tilbyr et bredt utvalg av kjøkken benkeplater med ulike materialer og design. Her er noen du kanskje vil ønske å undersøke nærmere.

1. Ananke – Dekton

Ananke – Dekton

Ananke Dekton i kvarts basert Dekton er øverst på listen av ofte solgte svarte kjøkken benkeplater. Den tilbyr et naturlig, grått utseende med matt overflate som kamufleres og passer en rekke interiørdesign. I tillegg kan du velge  mellom tykkelser på 12-20 mm, som kan passe alle typer kjøkken.

2. Arden Blue – Silestone Benkeplate

Arden Blue

Om du ønsker en benkeplate med lysere fargenyanser til et hvitt kjøkken må du absolutt vurdere arden Blue, en Benkeplate i Silestone. Dette er en spesialtilpasset benkeplate. I tillegg til det elegante utseendet har materialet høy slitesterkhet kombinert med en rekke andre gode egenskaper, slik som varme- og flekkresistanse. Du kan velge mellom tre forskjellige tykkelser (12mm, 20mm og 30mm) for denne benkeplaten.

3. Black Galaxy Polert – Granitt Benkeplate

Black Galaxy Polert – Granitt Benkeplate

Dette er en svart galaxy polert – granitt kjøkken benkeplate med bobler på innsiden som tilfører ekstra glans til kjøkkenområdet ditt. Siden granitt er et garantert toppvalg for tradisjonelle kjøkken gir dette kjøkkenet ditt et klassisk og moderne utseende. Mens vi snakker om benkeplater i granitt, hvordan kan vi glemme den glitrende, polerte overflaten som overskygger alt som befinner seg på den? Derimot tilbys også en matt svart benkeplate hos Easystone.

4. Corktown Silestone

Corktown Silestone

En mørk benkeplate med bruntoner og en delikat glans er en absolutt passende benkeplate for de som elsker semskede teksturer. Corktown silestone kan passe for lyse og mørke kjøkken. De produseres i tre tykkelser, inkludert 12mm, 20mm og 30mm.

5. Domoos – Dekton

Domoos – Dekton

Dette er en benkeplate i mørk grå farge som gir en oppslukende opplevelse. Eleganse og evnen til å tilby glatt funksjonalitet dekker alle behov et moderne kjøkkendesign måtte ha. Som de andre svarte benkeplatene har domoos benkeplate grunnleggende egenskaper som resistens ovenfor flekker, skrapemerker, syrer og væsker.

6. Midnight Black – Kvartskompositt Benkeplate

Midnight Black – Kvartskompositt Benkeplate

Om du er ute etter en pigmentert benkeplate i kvarts er midnight black for deg. Den boblende gløden fyller kjøkkenområdet ditt med skjønnhet. Bortsett fra utseendet er det lett å opprettholde benken i forhold til prisen du betaler.

7. Negro Tebas – Silestone Benkeplate

Negro Tebas – Silestone Benkeplate

Negro Tebas benkeplate i silestone med svart bakgrunn og glinsende, hvite flekker som er perfekt for mørke og lyse kjøkkendesign. Dette er en kvartskompositt kjøkken benkeplate. Ved å opprettholde funksjonaliteten sin for små kjøkken områder leveres den derfor i tre ulike størrelser, 12mm, 20mm og 30mm.

8. Nero Assoluto Galaxy Polert – Granitt Benkeplate

Nero Assoluto Galaxy Polert – Granitt Benkeplate

Nero Assoluto Galaxy Polert er en granitt benkeplate med bittesmå hvite glitter flekker som dekker hele kjøkkenområdet med et luksuriøst utseende. Den passer både moderne og konvensjonelle kjøkkendesign. Denne platen tilbyr et elegant og rikt helhetsinntrykk.

9. Sirius – Dekton

Sirius – Dekton

Sirius Dekton er en matt kjøkken benkeplate i keramikk som gir kjøkkenet ditt et symmetrisk og balansert utseende. Den kan kombineres med alle typer interiør og utstyr; og er derfor det beste valget til både innen- og utendørs kjøkken.

Hvordan Velger man den Beste Benkeplaten?

Å velge riktig benkeplate til kjøkkenet ditt kan føles utfordrende. For å gjøre valget ditt enkelt og raskt har vi beskrevet noen faktorer du kan tenke gjennom.

  • Kjøkkendesign – Uansett om du skal renovere eller bygge kjøkken fra bunnen av må visjonen din være tydelig. Til dette formålet er det lurt å be om råd fra arkitekten din for å utforme en god ide.
  • Farge – Du bør velge kjøkken benkeplaten avhengig av interiøret og møblene dine. I tillegg bør du også velge i henhold til ulike typer kjøkkenutstyr og inventar.
  • Kjøkkendimensjoner – Om kjøkkenområdet ditt er problematisk lite bør du ikke velge et design som er mer plasskrevende eller rotete.

Konklusjon

Siden svart enkelt passer til alle andre farger vil en svart benkeplate passe ethvert interiør- og kjøkkendesign. De fyller kjøkkenområdet ditt med eleganse og høy funksjonalitet. I tillegg kan du velge mellom ulike benkeplate materialer, design og teksturer avhengig av popularitet og rimelighet.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7