Hvorfor Benytte Kompositt Benkeplater på Kjøkkenet?
10/03/2023
Hvorfor Benytte Kompositt Benkeplater på Kjøkkenet?

En kjøkken benkeplate kan forandre hele helhetsinntrykket for ethvert kjøkken. De skaper stemning på kjøkkenet ditt, som gjør det avgjørende å velge et materiale som passer smaken og behovene dine.

Nå om dagen er benkeplater i kompositt blitt mer og mer populært på grunn av de mange fordelene de har å by på. Les videre for å lære mer om hva som gjør benkeplater i kvartskompositt til en favoritt på moderne kjøkken.

Hva er Kompositt Benkeplater?

En kompositt benkeplate består av en kombinasjon av to eller flere ulike materialer. Vanligvis inkluderer disse kvartskrystall blandet med fargepigmenter, polymer harpiks og bindemidler for å utvikle et materiale som er mer slitesterkt og enklere å opprettholde.

Kvartskompositt er hardere og mindre porøst enn granitt, krever ingen periodevis polering eller lakkering som for marmor, og er også utrolig motstandsdyktig ovenfor flekker, varme og bakterier.

Typer Kompositt Benkeplater: 

De to viktigste spørsmålene man bør tenke gjennom når man velger et benkeplate materiale er om designet passer inn, og om det er enkelt å arbeide med. Materialene i en kompositt basert benkeplate gir deg svaret på alt du trenger med det gigantiske utvalget av vakre farger og hygieniske, brukervennlige arbeidsområder.

La oss ta en titt på 11 typer kompositt baserte benkeplater til kjøkken: 

1. Bianco Carrera – Kompositt

Bianco Carrera er en etterligning av Carrera i marmor. Det som skiller denne kvartskomposittvarianten fra andre, er den enkle og hvite fargen med jevnt fordelte marmor årer.

bianco carrera kompositt


2. Bianco Stratus – Kompositt

Bianco Stratus er en elegant og tidløs versjon av benkeplate i kompositt. Med materialer i en nøytral og lys farge som minner om elfenben, med delikate, hvite marmorårer. De gir deg det perfekte glansnivået for et tiltrekkende utseende.

bianco stratus kompositt


3. Calacatta Grey – Kompositt

 Calacatta Grey kan bli kronjuvelen på kjøkkenet ditt. Dette er den perfekte kompositt benken til kjøkkenet ditt, med et moderne marmor utseende og lange, vakre åremønstre. Denne komposittsteinen gir et liknende særpreg som den velkjente Calacatta marmorstein.

calacatta grey kompositt


4. Classic White – Kompositt

Classic White er en veldig nøytral, hvit steinbenk med bittesmå korn som er synlige på kloss hold. Kan brukes til det meste av kjøkken, da dette er en farge som passer til det meste, og kan dermed raskt tilpasse seg ulike stiluttrykk.

classic white kompositt


5. Indigo – Kompositt

Indigo tilfører den perfekte balansen mellom stilrenhet og eleganse til alle typer kjøkken. Med dempede, dype og varme fargenyanser gir dette materialet mer dybde til lysere områder på kjøkkenet ditt.

indigo kompositt


6. Midnight Black – Kompositt

Midnight Black er benkeplaten som passer best til kjøkken som har behov for enkelt renhold og mørke nyanser. Dette er en stilig svart arbeidsflate med små sølv krystallkorn som er synlige på kloss hold. Dette er det perfekte materialet for mennesker som ønsker et mørkt kjøkken, og gir preg av en luksuriøs, svart steinflate.

midnight black kompositt


7. Nordic Grey – Kompositt

Nordic Grey er et av de vakreste grå arbeidsflatene man kan finne. Denne nydelige, grå arbeidsflaten utstråler eleganse og gir alle hjem de befinner seg i et moteriktig uttrykk.

nordic grey kompositt


8. Spring White – Kompositt

Spring White er en klassisk arbeidsflate med varme undertoner. Den består av en vakker og uniform fordeling av korn i grå, brune, gråbrune og beige fargenyanser.

spring white kompositt


9. White Galaxy – Kompositt

White Galaxy arbeidsflaten i kompositt er en skandinavisk klassiker som passer til alle typer kjøkken. Den består av et vakkert stein skifer flak med små krystaller og kjølige undertoner.

white galaxy kompositt


10. White Lagoon – Kompositt

White Lagoon er et av de mest solgte arbeidsflatene i kompositt på markedet. Dette er en kvarts- og marmor basert arbeidsflate med naturlig utstråling og marmorimitasjon. Den gir kjøkkenet ditt et veldig tidløst og prektig utseende.

white lagoon kompositt


11. Winter White – Kompositt

Winter White er en tiltrekkende kompositt benkeplate med små mikrokrystaller som er synlige på kloss hold. Fra lengre avstander utstråler den en komfortabel, nøytral hvitfarge med en egen, glitrende eleganse.

winter white kompositt


Hvilke Fordeler gir Kompositt Benkeplater?

Kompositt baserte benkeplater er blant de mest populære kjøkkenbenk alternativene fordi de er flere brukbare, funksjonelle og langvarige.

Det finnes flere fordeler ved bruk av kompositt baserte arbeidsflater, inkludert følgende:

Hardførighet: Kompositt Baserte arbeidsflater er utrolig robuste og langvarige, som gjør dem resistente mot skrapemerker og fallskader. De trenger kun en rask overgang med klut, såpe og vann for å holde seg skinnende rene.

Pålitelighet: Siden kompositt overflatene er menneskeskapte har man full kontroll over fargevalg og åremønstre, som eliminerer de naturlige variasjonene som kan oppstå i naturlige materialer som granitt. Du kan også temperatur forme dem for å redusere synligheten av kanter og hjørner.

Hygiene: Arbeidsflater i kompositt er ikke porøse, som gjør dem enkle å rengjøre og mindre utsatt for oppsamling av bakterier.

Reparerbarhet: Siden fargen er likt fordelt gjennom hele materialet er det enkelt å sandslipe materialet om det oppstår skrapemerker eller riper.

Pris: Prisen for kompositt baserte arbeidsbenker varierer avhengig av tykkelsen og designet du velger, i tillegg til størrelsen på prosjektet ditt, men det er som regel mye rimeligere enn en steinbenk. Du kan også velge profil kanten du ønsker for å oppnå det perfekte utseendet.

Oppsummering

Kompositt benkeplater kan dekke alle utseendemessige og funksjonelle behov. Disse spesialtilpasset benkeplate er varme og innbydende, og tilfører et beroligende, jordende element til alle typer kjøkken. Den spesialtilpassede installasjonsmetoden lar deg installere integrerte dreneringssystemer, skjærefjøler og annet kjøkkeninventar uten vanskeligheter.

Fargen på disse benkeplatene er ikke et belegg, men utgjør hele benken, og den glatte overflaten utvikler et fyldig og klassisk utseende over tid. EasyStone tilbud et bredt utvalg av kompositt benkeplater til en rimelig pris, som kan forvandle kjøkkenet ditt til et tidløst mesterverk.

Besøk Vår Døgn Åpen Showroom: https://easystone.no/showroom/

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7