Veggplater til Kjøkken
08/05/2024
Veggplater til Kjøkken

Veggplater til kjøkken benkeplate har i flere år vært synonymt med enten aluminiumsplater eller veggplater i glass. Et godt alternativ er å samkjøre benkeplate og veggplate med mønster likt som stein benkeplaten i samme materialet.

Veggplater i keramikk eller kvartskompositt er et utmerket alternativ til tradisjonelle fliser. Disse moderne løsningene tilbyr en rekke fordeler som gjør dem svært attraktive for både boligprosjekter og kommersielle bygg.

Veggplater Stein:

Kvartskompositt er et slitesterkt og holdbart materiale som tåler mye bruk. Det er også enkelt å rengjøre og vedlikeholde, noe som sparer deg for mye tid og innsats. I tillegg er svært motstandsdyktig mot flekker, riper og andre skader, noe som sikrer at overflaten holder seg pen og ny i lang tid.

Sammenlignet med fliser over benkeplaten langs vegg, tilbyr kvartskompositt plate en mer ensartet og sømløs finish. Dette gir et moderne og stilrent uttrykk som passer perfekt i både tradisjonelle og mer minimalistiske interiører. Materialets fleksibilitet gjør det også enkelt å skape unike design- og layout løsninger.

Veggplater Pris:

Det er prisgunstig og en fordel å bestille benkeplate og veggplate samtidig til kjøkkenet, da får du både lik nyanse og benkeplate pris vil være fordelaktig ved større bestillingsvolum. Ved bestilling av benkeplater til kjøkken er det anbefalt å ha en formening om hva som er ønskelig langs kjøkkenbenken.

Når du velger veggplater i kvartskompositt eller keramikk, får du altså en slitesterk, vedlikeholdsvennlig og estetisk løsning som vil løfte ethvert rom. Investering i denne kvaliteten lønner seg på lang sikt.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7