Kjøkkenvask i Stein Benkeplate: Underlimt Eller Nedfelt?
03/05/2024
Kjøkkenvask i Stein Benkeplate: Underlimt Eller Nedfelt?

Muligheter er flere for vask i stein benkeplate sammenlignet med benkeplate i laminat eller heltre. Siden benkeplaten i stein tåler vann og søl kan man fint velge en stilren underlimt kjøkkenvask uten å være redd for fukt skader.

Hva er Nedfelt Vask?

En nedfelt montering av vask betyr “felt ned ovenfra”, altså ovenpåliggende og betyr det samme som overlimt. Det er ikke det samme som underlimt vask.

En underlimt vask er en monteringsmetode hvor vaskens hull i benkeplate er i henhold til kummens lysmål, også i hjørner. Vasken monteres fra undersiden av benkeplaten og kanten på vasken blir usynlig.

Silestone vask sømløst i stein benkeplate kalles for Integrity vask av Cosentino. Benkeplate i materialer som silestone eller annen naturlig stein gir et eksklusivt og robust utseende. Det gir et helhetlig og eksklusivt design uttrykk. Leveringstid er 6-9 uker.

Rustfritt Stål Eller Farget Kjøkkenkum?

Det finnes kjente merkevarer som Tapwell og Blanco kjøkkenvask. Fordelen med en anerkjent vask leverandør er at det er enklere å finne en vask til samme hullmål senere ved et eventuelt bytte. Det finnes kjøkkenvask i ulike farger. Det mest vanlige er rustfritt stål eller Svart kjøkkenvask i Silgranit materialet. Fordelen med silgranit materialet er at den er mer motstandsdyktig mot riper og er enkel å holde ren.

Nå kan du også få kjøkkenvask og blandebatteri til stein benkeplate i gull, kobber, champagne eller matt sort. Det bidrar til å komplimentere håndtak eller knotter på kjøkkenet så vel som benkeplaten og de andre elementene.

Uansett om du velger en blanco kjøkkenvask eller en annen modell, vil en underlimt løsning gi et ryddig og minimalistisk utseende. Dette er et populært valg blant de som ønsker et moderne og strømlinjeformet kjøkken.

Investér i en kvalitetsvask i stein som vil vare i mange år. Det gir deg ikke bare et vakkert kjøkken, men også en praktisk og slitesterk løsning til hverdagsbruk.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7