Stein plate i samme farge på veggen – oppkantlist og veggplate
20/05/2020
Stein plate i samme farge på veggen – oppkantlist og veggplate

Kjært barn har mange navn. Plate / list langs benkeplate på vegg i samme stein materiale som benkeplaten er en naturlig og pen måte å kle veggen på. Når du velger stein benkeplate til kjøkkenet kan du velge om veggen skal ha tapet, fliser /glassplate eller annet.

 

Flere kunder velger oppkantlist, også kjent som backsplash når de velger kompositt benkeplate langs vegg og har malt / tapet på veggen. Backsplash besørger for at veggen tåler mer vask og rengjøring og beskytter mot søl. Som regel er denne listen i samme tykkelse som kjøkkenbenken i stein.

Anbefalt høyde på oppkantlist er 50 – 100mm. Noen velger en høyere bakkant for å beskytte mot sprut fra platetopp eller blandebatteri. Da er anbefalt høyde 150 – 300mm høyde.

 

Det er også mulig å velge veggplate som strekker opp til høyskap. Der det ikke er høyskap, men det ønskes en veggplate er det vanlig med høyde ca 450-550mm. Det er mulig å bestille veggplate i stein i samme tykkelse som benkeplate. Silestone og Keramikk er tilgjengelig i 12mm tykkelse.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7