Spisebord Steinplate
10/06/2024
Spisebord Steinplate

Et spisebord med steinplate er et flott valg for et moderne og stilfullt kjøkken. Steinplater gir bordet et elegant og eksklusivt utseende, samtidig som de er svært slitesterke og enkle å vedlikeholde.

Et spisebord med steinplate passer perfekt inn på kjøkkenet som foreksempel kjøkkenøy med spisebord. Den robuste overflaten gir et naturlig samspill med kjøkken øy og skaper en helhetlig, stilren look. Uansett om du foretrekker en klassisk eller moderne stil, finnes det steinplater som vil komplettere ditt kjøkken på en flott måte.

Bordplate Spisebord

Når du velger et spisebord med steinplate, får du et møbel som ikke bare ser fantastisk ut, men også tåler mye bruk. Stein spisebord er motstandsdyktig mot riper, flekker og varme, noe som gjør den perfekt for en travel hverdag i kjøkkenet. Enten om du velger å ha kontrast til benkeplate eller i samme farge for rød tråd gjennom boligen vil steinplaten til spisebord kunne lages etter mål til understellet.

Kjøpe Spisebordplate

Mål gjerne hva du har plass til og om plassen dekker behovet til antall stoler som får plass rundt spisebordet. En god ide er å finne et understell, enten nytt eller brukt, som passer inn til ønsket stil. Steinplaten kan kjøpes etter behov dersom du trenger rund steinplate, oval eller rektangulært.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7