Benkeplater fra Spanske Cosentino – Silestone Kolleksjon
14/07/2023
Benkeplater fra Spanske Cosentino – Silestone Kolleksjon

Silestone benkeplater er et varemerke av den spanske produsenten Cosentino.

Alle Silestone farger er av materialtype kvartskompositt, også kjent som kompositt benkeplate.

En kjøkken benkeplate i Silestone finnes i ulike prisgrupper. Pris på Silestone benkeplate avhenger av blant annet tykkelse på benkeplaten, overflate finish og pris gruppeinndeling.

Silestone Platetykkelser:  Silestone produseres i følgende tre tykkelser: 12 mm, 20 mm og 30 mm. Den mest vanlige og standard tykkelsen benyttet til kjøkkenbenk er 20 mm.

Silestone Overflate Muligheter: Omtrent alle Silestone plater av Cosentino produseres i polert overflate. Flere av fargene i Silestone kan bestilles med suede, altså matt, overflate mot et pristillegg. Den mest benyttede overflate finish til kjøkken benkeplate er polert Silestone.

Silestone Pris Grupper: Cosentino har delt alle fargene i prisgrupper som går fra gruppe 1 til gruppe 6. Gruppe 1 er den rimeligste pris kategorien i Silestone. Det er ikke kvalitetsforskjell, eller forskjell i attributter eller toleranser, selv om den ene Silestone fargen er rimeligere enn en annen tilhørende en annen prisgruppe. De ulike Silestone fargene deles inn i ulike prisgrupper grunnet etterspørsel og produksjonskostnader.

Se vårt store utvalg av Silestone kolleksjonen i showroom i storformat. I vår priskalkulator har du muligheten til å sammenligne prisene på opptil fem silestone benkeplate farger om gangen.

Link til online pris kalkulator: Priskalkulator EasyStone

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7