Oppgrader Kjøkkenet Ditt med EasyStone Benkeplater
02/03/2023
Oppgrader Kjøkkenet Ditt med EasyStone Benkeplater

Moderne kjøkken krever moderne installasjoner og utstyr som gjør dem svært funksjonelle. Å kalle dem moderne fordi det er nytt er ikke nok i det hele tatt. Kjøkken benkeplater er fokuset i den nye generasjonen kjøkkendesign.

Kjøkken benkeplater gir kjøkkenet ditt et distinktivt, aestetisk utseende og optimal funksjonalitet. Siden kjøkken benkeplater er tilgjengelige i et bredt utvalg av materialer og stiler kan man velge passende design i henhold til egne kjøkken egenskaper.

Ved å tenke gjennom de ulike behovene og kjøkkendesignene som finnes har Easystone forberedt et stort utvalgt benkeplate. Dette hjelper oss å møte opp til forventningene for våre verdifulle kunder.

Istedenfor å bruke for mye tid på å snakke om de fantastiske designene våre, vil vi gjerne poengtere ting som gjør at vi skiller oss ut i mengden.

Hvorfor Velge Easystone til Benkeplate Installering? 

Vi forstår hva kundene våre trenger, og tilfredsheten deres er vårt hovedmål. For å leve opp til disse behovene sørger vi for å dekke dem med utsalget vårt.

1.  Høyt Servicenivå med Kjøpsassistanse

Easystone tror ikke på «kjøp og glem» tjenester. Istedenfor har vi innført et høyt tjenestenivå for kundene våre, inkludert kjøpsassistanse. Kvalitetstjenestene våre hjelper kundene våre med å ta et valg på enklere vis, som gjør at de velger bedre for ulike kjøkkendesign. I disse tilfellene forstår vi behovene, kravene og behov for tilpasning med mål og layout og hjelper dem deretter. Salgsmedarbeiderne våre er mer enn glade for å kunne hjelpe deg med fargevalg, materiale og designutvalg som tilbyr det lille ekstra til kjøkkenrommet ditt.

2.  Lokalprodusert på Lier

Easystone har en lokal produksjonsfabrikk i Lier i Viken fylke, Norge. Dette hjelper oss med å forplikte oss til rask levering av produktene til distributøren vår og kundene. 

3.  24-Timersåpent Showroom på Lier

Vi holder showroomet vårt åpnet på Lier 24/7 (ubemannet). Derfor kan kundene våre ta tiden de trenger for å velge et produkt siden de har all mulig tid! I tillegg kan de besøke når de vil og når det passer for dem.

4.  Spesialtilpasset Benkeplate

Easystone tilbyr de spesialtilpasset benkeplate for ulike kjøkkenarkitekter, som tilbyr høy funksjonalitet og et tiltrekkende utseende til boligen din.

5.  Større Utvalg av Farger og Rask Levering

Easystone tilbyr et omfattende utvalg fargenyanser som enkelt tilpasser seg alle kjøkkendesign. Som nevnt tidligere sørger vi også for rask levering av benkeplatene mens vi håndterer dem med varsomhet.

6. Stort Utvalg Innen Ulike Steintyper:

Easystone tilbyr benkeplater av følgende materialer:

  • Kvartskompositt – Dette er det ideelle valget for det aktive familiekjøkkenet, hvor matlaging og skjæring skjer ofte. Egenskapene som enkel rengjøring gir kjøkkenområdet ditt en høy funksjonalitetsgrad.
  • Silestone – Dette materialet er perfekt designet for å få kjøkkenområdet ditt til å skinne, og inneholder også egenskaper som resistens ovenfor flekker, skrapemerker og fallskader.
  • Granitt – Dette tradisjonelle benkeplate designet gir et ekstravagant utseende til kjøkkenet ditt.
  • Keramikk – Også kjent som porselen, og er svært slitesterkt. Det kan tåle all slags aktiv og daglig slit og bruk.
  • Dekton – Det finnes mange farger, design og tykkelser på dektonbaserte benkeplater. I tillegg er de flekk- og skrapemerkeresistente.
  • Marmor – Marmor benkeplater er det beste valget om du ønsker et glitrende kjøkken som en virkelig diamant.

Oppsummering

For å konkludere anbefaler vi deg å undersøke litt før du kjøper en steinplate til kjøkkenet ditt. Ikke nøl med å be om hjelp fra våre ansatte, da de kan hjelpe med å foreslå et bedre farge- og designutvalg. Tross alt er kjøkkenet hjertet i alle hjem.

 

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7