Kle opp plassen din med eksotiske benkeplater
17/05/2022
Kle opp plassen din med eksotiske benkeplater

Det er få nå til dags som ønsker seg helt ensfarget kjøkken benkeplate, og det har selvfølgelig mye med dagens trender å gjøre. Stilen i dag er ofte litt strammere, og mer detaljrik enn den var for noen år siden, og med dette følger også flere farger, teksturer og mønster når det kommer til kjøkken og benkeplate. Det finnes utallige forskjellige kombinasjoner man kan gjøre med farger og teksturer for å lage drømmekjøkkenet, og derfor vil vi komme med noen gode tips til å gjøre kjøkkenet litt mer moderne og eksotisk.

Hvis vi går helt bort fra den tradisjonelle tanken om at kjøkkenet skal ha hvite skapdører og hvit benkeplate, og heller beveger oss ut i både eksotiske og naturfarger kan vi lage mange vakre kombinasjoner. Dette vil være med på å skape en lun og deilig atmosfære på det rommet som mange av oss bruker mange timer på hver eneste uke. Dersom rommet stort sett har lyse vegger, kan det være moro å få inn litt farger. Her kan man gjerne kombinere trefargede skapfronter og møblement med en lekker granitt benkeplate med marmormønster som tar igjen de samme naturlige fargene. Dekorer med grønne planter og litt rustikke detaljer, og du har et kjøkken alle vil misunne deg.

Dersom du heller ønsker å la detaljene stå for den eksotiske fargeklatten, og du har litt mørkere kalde vegger kan du mer enn gjerne velge skapfronter i en litt lysere gråtone. Her anbefaler vi at du velger en litt varm gråtone som komplimenterer veggene, og gjerne en benkeplate i samme farge eller stil. Så bruker du detaljene og stylingen til å fullføre stilen du ønsker, og aller helst med innslag av noen litt store bugnende grønne planter, og komplimenterende fargeinnslag i kjøkkenutstyr som bringer alt sammen.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7