Kjøkken Øy i Stein
23/05/2024
Kjøkken Øy i Stein

En kjøkken benkeplate komplementeres med en øy i samme benkeplate utførelse. En kjøkkenøy i stein kan være et praktisk og stilig tilskudd til ethvert kjøkken. Enten du foretrekker en benkeplate øy med eller uten sitte overheng, finnes det mange alternativer som kan tilpasses dine behov og preferanser.

En spesialtilpasset benkeplate med øy gir et elegant og tidløst uttrykk. Du kan velge mellom ulike steinmaterialer som keramikk, granitt eller kvartskompositt, avhengig av din personlige stil og om du ønsker kontrast til kjøkkenet eller at det skal harmonere i samme stil.

Kjøkken Øy Pris

Hva koster en øy i stein benkeplate til kjøkkenet? Det avhenger av benkeplatens lengde, bredde og fargevalg. I tillegg til disse faktorene spiller ønsket tilpasningsvalg en vesentlig faktor. Er kjøkkenøy med pålimt kant i stein? Eller med fossefall i stein benkeplate ned til gulv på begge sider?

Kjøkkenøy med vinskap eller kjøkkenøy med vask kan også være praktiske løsninger som gir deg mer arbeidsflate og oppbevaring. Uansett om du foretrekker en enkel og minimalistisk design eller en mer utsmykket variant, finnes det mange muligheter for å skape en kjøkkenøy i stein som passer ditt hjem.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7