Kjøkkenbenk: Derfor er stein benkeplate et sikkert valg
04/04/2022
Kjøkkenbenk: Derfor er stein benkeplate et sikkert valg

Det er kjøkkenet som står for tur og endelig skal alle kjøkkenskapene byttes ut. Når beslutningen om å renovere kjøkkenet endelig er tatt er det mange ting man skal ta avgjørelser på før et nyoppusset kjøkken er et faktum. Man skal velge hva slags farger man ønsker på kjøkkenet, hva slags skapfronter og hvitevarer man ønsker, og kanskje noe av det viktigste er hvilken benkeplate man ønsker å lage all maten sin på.

Når det kommer til kjøkken benkeplater er det et godt poeng å tenke over at en tradisjonell benkeplate av tre fort får slitasjemerker og vil se stygg ut etter kort tid. En benkeplate av stein vil derimot holde seg pen over lang tid siden den er så slitesterk, og det krever nærmest ingen vedlikehold for å holde den så pen.

En stein benkeplate passer ypperlig for alle typer familier, og i en travel hverdag er det godt å vite at man ikke risikerer stygge riper og store fuktskader når barna slippes til på kjøkkenet.

Når man skal velge kjøkken benkeplate av stein har man en rekke utvalg. Blant annet kvartskompositt, keramikk, og granitt benkeplate. Hos EasyStone finnes det utvalg for alle typer behov, og til alle mulige forskjellige stil.

Ønsker man mørke toner på kjøkkenet kan man for eksempel velge helt matte svarte skapfronter, og en lekker matt stein benkeplate i granitt eller matt sort Silestone. Det er også mulig å skape kontrast til det mørke med en delikat og utsøkt kompositt benkeplate i Etheral – serien fra Silestone.

Valgene og de mulige kombinasjonene er uendelige. En benkeplate i stein kan leveres til alle typer kjøkken, og i alle typer fasonger. Ønsker du flere hjørner, eller avrundede kanter er det bare kreativiteten som setter grensene slik at du kan få ditt drømmekjøkken med ditt personlige preg.

Velg opptil 5 ulike farge alternativer og sammenlign benkeplate pris i online prisberegner her : Priskalkulator.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7