Slik har pandemien endret kjøkken trender i 2021
10/04/2021
Slik har pandemien endret kjøkken trender i 2021

Hvert år lanseres flere eksteriør og interiør trender. I år er det imidlertid litt annerledes.

Hvordan det? Vel, etter flere måneder med å tilpasse oss ‘nye normaler’ og med mer tid hjemme har hjemmene våre blitt enda mer sentrale i vår eksistens. Som stedet hvor vi gjør alt – arbeid, hvile og leke. Og for 2021 handler året om å forbedre eiendommen vår og gjøre det meste ut av arealene rundt oss.

Fokus på Hjemmet
Nå som flere er hjemme i lenger tid handler fokuset om hjemmet. Dekorere salongen, renover loftet, sorter hagen og – vår favoritt – forny kjøkkenet, er toppen av hitlisten over ting du kan oppnå i år.

Her deler vi kjøkken inspirasjon og hvordan stein benkeplate slik som granitt, keramikk eller kompositt kan brukes til å øke kvaliteten og gleden på kjøkkenet.

Kjøkkenet vårt har aldri blitt brukt så mye som i 2020, så hvis du har bestemt deg for at dette er året for å unne deg et nytt eller å fornye området, er det en god idé!

2021 kjøkkentrender

– SMART DESIGN
Vi krever enormt mye av kjøkkenområdet vårt – nå mer enn noen gang. Og det ser ut til at etter et år med å bruke dette området som mye mer enn bare et sted å tilberede mat, forventer vi nå enda mer av det.

Det forventes at smarte, innovative design som inneholder diskrete, skjulte apparater og smart lagring som hjelper oss med å sortere og lagre, vil komme til å være høyt på listen i 2021 når vi ser ut til å virkelig maksimere plass og skape multifunksjonelle områder. Tips: Vurder gjerne sjalusiskap i hjørnet, skap under sitteplass på kjøkkenøy i stein eller vinskap under kompositt benkeplate.

Med et fantastisk utvalg av benkeplater til kjøkken i granitt-, marmor- og kvartsoverflater å velge mellom, og rask effektiv service, kan du oppnå flott look med spesial tilpasset benkeplate.

Se utvalget på nettet nå, eller ta kontakt med teamet – vi hjelper deg gjerne med forslag og pris estimat!

 

– SITTEPLASS

Sitteplass med forlengelse av kjøkkenet lar deg bruke kjøkkenet på flere måter. Kompositt benkeplate kan ha overheng uten ekstra støtte som tillater behagelig sitteplass. Velg mellom ulike løsninger som halvøy, ordinær øy eller separat sittebenk. Vi tilbyr også dekkside i stein i samme materiale som kjøkken benkeplate, også kjent som stein waterfall i enten 90 eller 45 grader utførelse.

 

– VARME FARGER PÅ KJØKKENET

Pandemien har også betydd et ønske om å unngå ren hvit klinisk utseende på kjøkkenet og interesse rundt varmere og mørkere farger er økt.

Benkeplater har utviklet seg sterkt de siste årene, du kan nå få marmor look eller betong look benkeplate av kvartskompositt materiale. Et enestående materiale som tåler søl og en aktiv arbeidssone uten vedlikehold. Med over 50 ulike farger og overflate som polert eller matt vil du kunne finne en steinbenk som passer deres stil.

 

Se tilbud på alle lagerførte benkeplater.

 

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7