Hva er fordelene med en granitt benkeplate på kjøkkenet?
16/06/2022
Hva er fordelene med en granitt benkeplate på kjøkkenet?

Avhengig av hvilken stil man ønsker på kjøkkenet, så finnes det et stort utvalg av interiør som kan komplimentere hverandre og samtidig utfylle behovene dine til bestandighet og renhold. Når man skal velge interiør til kjøkkenet er det mange faktorer som spiller inn, så derfor vil vi her hjelpe deg litt på veien til å velge hvordan kjøkkenet ditt skal se ut.

Ønsker man et litt mørkere utseende på kjøkkenet med mørke flater og et litt hardt og stivt uttrykk kan man med fordel velge en svart benkeplate kombinert med helt svarte eller mørkegrå skapfronter. Her burde man også velge integrerte hvitevarer slik at man ikke får den ekstra metalliske finishen som krasjer med det ellers stive uttrykket.

Har man heller lyst på et litt lysere utseende og litt lunere stemning kan man veldig gjerne valgt noen duse farger på frontene, gjerne en pastell rosa eller lysegrønn dersom man tør å være litt kreativ med fargene. For å komplimentere dette best mulig anbefaler vi å velge en granitt benkeplate i en lys farge, veldig gjerne en lys eller hvit plate med marmormønster.

Den store fordelen med å velge granitt benkeplate fremfor treverk eller metall er at disse benkeplatene er utrolig hardføre og tåler å bli godt brukt. Med skikkelig varmebestandighet vil den tåle å bli utsatt for varme kjeler og stekeplater, den vil ikke få vannskader etter oppvasken og den vil holde seg pen og vakker i lang tid fremover. Granitt benkeplater passer inn i de aller fleste stiler, og siden de er så tidløse i utseende vil de kunne passe inn ved senere anledninger også dersom man velger å pusse opp kjøkkenet på nytt senere. Siden den også er veldig enkel å rengjøre anser vi disse benkeplatene av stein til å være helt ideelt for familier.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7