Granitt benkeplate
27/05/2020
Granitt benkeplate

Benkeplater til kjøkkenet skal være holdbare og motstå både fukt og varme. Stein tåler det meste, men vi anbefaler likevel aldri at kundene setter varme gryter og kjeler rett på, eller at de skjærer direkte på platen uten å bruke skjærefjøl. Mange har funnet ut at granitt benkeplate er det ideelle overflate valget for kjøkkenbenken og øyene. Granitt benkeplater er fortsatt et etterspurt designelement i ethvert hjem.

Benkeplate i granitt gir et sofistikert, luksuriøst utseende til ethvert kjøkken. Tilgjengelig i mange farger, hvert eneste stykke granitt som brukes til benkeplater er unikt, og kommer i et stort utvalg av årer, virvler og krystallmønstre. Benkeplater i granitt er tøffe og slitesterke. Det vil ikke skrape eller bli skadet like lett som annet benkeplater. Benkeplater i granitt er lettere å ta vare på og mer barnevennlige enn andre overflater. De er naturlig mer motstandsdyktige mot flekker, motstandsdyktige mot riper, varme gjenstander som varme panner og gryter som er plassert på benkeplatene i granitt, ikke skaper brannskader eller kullmerker på dem. Granitt benkeplate er lett å rengjøre, og vanlig såpe og varmt vann vil gjøre jobben perfekt.

Forbedrer verdien av kjøkkenet ditt. Granitt benkeplate er et tidløst kjøkkenbenk materiale. Skulle du planlegge å selge hjemmet ditt i fremtiden, eller bygge nytt kjøkken vil granitt benkeplate bidra til å øke verdien til kjøkkenet ditt. Det elegante, luksuriøse utseendet på kjøkkenet. Easystone leverer benkeplate i granitt i polert og matt børstet overflate.

Vi lagerfører Nero assoluto, black galaxy (Star galaxy), Sapphire grey (Steel grey) farger.

 

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7