EasyStone stein benkeplate – granitt – Nero Assoluto
19/12/2020
EasyStone stein benkeplate – granitt – Nero Assoluto

EasyStone tilbyr stein benkeplate produsert på mål. Vi har egen produksjon i Lier utenfor Drammen. Velg mellom ulike stein type valg slik som Kvarts kompositt, granitt og keramikk til kjøkkenet.

Nero Assoluto 30mm granitt benkeplate – også kjent som Absolute Black er en av våre best selgere av stein benkeplater når kunden ønsker en sort naturstein med minimale mønster eller sjatteringer. Denne granitt platen er ensfarget sort med små spetter av grålig slag. Du kan velge mellom to ulike overflate typer – Nero Assoluto polert eller Nero Assoluto matt børstet.

I tillegg til Nero Assoluto er flere poulære og best solgte granitt farger lagervare hos oss i Lier. Vi har døgnåpent showroom hvor du kan se prøver i storformat i ulike overflater.

Det er mange fordeler ved å velge benkeplate i granitt til kjøkkenet. Mørk granitt benkeplate er tidløst og går aldri av moten. Nero Assoluto passer godt til moderne kjøkken så vel som herskapelig eller kjøkken med landstil.

En av de største fordelene er at benkeplaten er svært vedlikeholdsfri og tåler søl og varme godt. Les gjerne mer om toleranser og fordeler her: Fordeler – Granitt benkeplate

Se gjerne vår tilbudsside for pågående kampanje eller send oss en kort forespørsel med kjøkkenmål for å få et raskt og uforpliktende pristilbud.

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7