Bianco Carrera – Monteringsbilder | Lys kompositt benkeplate med marmor look
24/03/2020
Bianco Carrera – Monteringsbilder | Lys kompositt benkeplate med marmor look

Vår erfaring med stein benkeplate er at fargevalg må tas ut i fra helhet og etter å ha sett store prøver. Besøk gjerne vårt døgnåpne showroom i Lier for å se på benkeplate i stein med ulike tilpasninger og over 150 forskjellige farger fordelt på materialer i stein som granitt, kompositt, keramikk, Silestone og Dekton.

En av våre bestselgere er Bianco Carrera kompositt benkeplate. Denne er en vakker lys marmor etterligning og er helt vedlikeholdsfri. Materialet er kvarts kompositt som ser ut som marmor, men er bedre egnet som kjøkken benkeplate i et aktivt hjem. Bianco Carrera kjøkkenbenk tåler varme, overflaten på kompositt platen er porefri slik at ingen ting trenger igjennom og ikke etterlater flekker. Stein benkeplate er stilren og et luksuriøst valg.

Bianco Carrera har en vakker hvit fargetone og egner seg godt som benkeplate til kjøkken og baderom plate. Overflaten er polert og den er lagervare hos oss i 20mm tykkelse. Vi har rask leveringstid. Den hvite kompositt platen passer godt til lyse- og mørke kjøkken. Om du velger stil som er klassisk eller moderne vil benkeplaten være godt egnet.

 

[ngg src=”galleries” ids=”30″ display=”basic_imagebrowser”]

Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7
Få Pristilbud
Priskalkulator
 Showroom 24/7